CSGO ÜCRETSİZ HİLE ÖNERİSİ

kanka bu işin niravanası ücretli olmasıdır ücretsiz antibansız kesin ban yersin eyer ücretli dersende ezglobal i tercih ederim pcim iyi oldugu zamanlar kullanırdım ve fiyatı da ideal aim fln açmassan ban asla yemezsin

kanka bu işin niravanası ücretli olmasıdır ücretsiz antibansız kesin ban yersin eyer ücretli dersende ezglobal i tercih ederim pcim iyi oldugu zamanlar kullanırdım ve fiyatı da ideal aim fln açmassan ban asla yemezsin
sana ücretli soran oldumu spammer ? adam açıkca belirtmiş ücretsiz hileleri önerin diye
hile yerine ekranı 1280 e alıp hetshoat calıssan daha guzel olmazmı
adam hile sormuş dostum yandan atlayıp nasihat vermek sana düşmez burası hile forumu :D

formdaki orbit premium Crâck gayet iyi gibi.

Osirisden ve Damascus Vacbypasdan vazgeçilmez 2 si bi arada = tüm türk hilelerinden daha iyi banda yemezsin
(türk hilelerinin %99 u paste %1 ise bilmedigim vardır diye :) )
türk hilesi kullanmak yerine bu 2 sini kullanıp banda yemezsin daha iyi bi hile deneyiminde olur

(ezglobalciler için diyim gördüğüm en kötü vac yediren tr hilesi DASLJdjlkwasıoj arkadaşlar ya gecikmeli vac yicek yada şanslılar 5-6 ark vac yedi 1-1.buçuk ayda)

Ezglobali millet neden övüyor anlamadım ben gittim 15 günlük satın aldım 6 gün geçti hiç bir özellik çalışmıyor desteğe yazıyorum otomatik mesaj geliyor yardımcı olmuyorlar. Belki Vac koruması da çalışmıyordur :)

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt