CSGO ÜCRETSİZ HİLE ÖNERİSİ

Lowich

Gold Üye
2-3 ay önce topluluk sunucularında 1 hafta falan boyunca osiris hilesini kullandım ve hala banlanmadım varmıdır şöyle sağlam ücretsiz hile teşekkürler.

ben ücretli kullanıyorum o yüzden ücretsiz öneremem ama bulursan beni hortlat trol MM girelim :D

Birşeyler sezdim...
Dostum bunu extra bir mesajla belirtmene gerek yok ki :D sende burdan +1 mesaj alıyorsun, böyle yazacağına girip '' son aktivitelerim kısmından 2 günde kaç mesaj yazmışım bakabilirsin ?

Ücretsiz ile oynayıp ban yiyeceğine https://cheatglobal.com/konu/ezglobal-satiyorum.29571/ bu konudakini al 50 tl zaten hiçbirşey yeni hesao aç kasmaya başla kafan rahat olsun
bunu almayı düşünüyorum fakat dolandırılırmıyım diye düşünmedim değil
ben ücretli kullanıyorum o yüzden ücretsiz öneremem ama bulursan beni hortlat trol MM girelim :D
kullandığın ücretli hile nedir?

bunu almayı düşünüyorum fakat dolandırılırmıyım diye düşünmedim değil

kullandığın ücretli hile nedir?
EzGlobal 2-3 senedir kullanıyorum özellikle 2 sene önce o kadar aktif cs oynuyordum ki canım sıkıldıkça Globale hesap kastım bu hileyle banlattığım hesap sayısı bir elin parmaklarını geçmez oda full rage oynarsan, legit oynarsan ömürlük hile .

EzGlobal 2-3 senedir kullanıyorum özellikle 2 sene önce o kadar aktif cs oynuyordum ki canım sıkıldıkça Globale hesap kastım bu hileyle banlattığım hesap sayısı bir elin parmaklarını geçmez oda full rage oynarsan, legit oynarsan ömürlük hile .
Eglobal vek attırmıyormuydu ya

yok hileyi biliyorum satıcı arkadaş dolandırırmı diye korktum para boşa gitmesin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt