ben ücretli kullanıyorum o yüzden ücretsiz öneremem ama bulursan beni hortlat trol MM girelim
Ücretsiz ile oynayıp ban yiyeceğine https://cheatglobal.com/konu/ezglobal-satiyorum.29571/ bu konudakini al 50 tl zaten hiçbirşey yeni hesao aç kasmaya başla kafan rahat olsun2-3 ay önce topluluk sunucularında 1 hafta falan boyunca osiris hilesini kullandım ve hala banlanmadım varmıdır şöyle sağlam ücretsiz hile teşekkürler.
Dostum bunu extra bir mesajla belirtmene gerek yok ki sende burdan +1 mesaj alıyorsun, böyle yazacağına girip '' son aktivitelerim kısmından 2 günde kaç mesaj yazmışım bakabilirsin ?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Birşeyler sezdim...
bunu almayı düşünüyorum fakat dolandırılırmıyım diye düşünmedim değilÜcretsiz ile oynayıp ban yiyeceğine https://cheatglobal.com/konu/ezglobal-satiyorum.29571/ bu konudakini al 50 tl zaten hiçbirşey yeni hesao aç kasmaya başla kafan rahat olsun
kullandığın ücretli hile nedir?ben ücretli kullanıyorum o yüzden ücretsiz öneremem ama bulursan beni hortlat trol MM girelim
EzGlobal 2-3 senedir kullanıyorum özellikle 2 sene önce o kadar aktif cs oynuyordum ki canım sıkıldıkça Globale hesap kastım bu hileyle banlattığım hesap sayısı bir elin parmaklarını geçmez oda full rage oynarsan, legit oynarsan ömürlük hile .bunu almayı düşünüyorum fakat dolandırılırmıyım diye düşünmedim değil
kullandığın ücretli hile nedir?
Eglobal vek attırmıyormuydu yaEzGlobal 2-3 senedir kullanıyorum özellikle 2 sene önce o kadar aktif cs oynuyordum ki canım sıkıldıkça Globale hesap kastım bu hileyle banlattığım hesap sayısı bir elin parmaklarını geçmez oda full rage oynarsan, legit oynarsan ömürlük hile .
yok hileyi biliyorum satıcı arkadaş dolandırırmı diye korktum para boşa gitmesinEzGlobal 2-3 senedir kullanıyorum özellikle 2 sene önce o kadar aktif cs oynuyordum ki canım sıkıldıkça Globale hesap kastım bu hileyle banlattığım hesap sayısı bir elin parmaklarını geçmez oda full rage oynarsan, legit oynarsan ömürlük hile .
adamların sitesi var kanki ne dolandırması ben internet cafe de çalıştığım zamanlar da makinalarda bile açıyordum :dyok hileyi biliyorum satıcı arkadaş dolandırırmı diye korktum para boşa gitmesin
Yoo ben rage fullemediğim hiç bir zaman vac yemedim hatta üstüne hsapları sattım zamanındaEglobal vek attırmıyormuydu ya