temizmidir virüs vs varmıdırLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hamachi ile arkadaşlarınızla oynayabilirisniz 1.6 mantıgı
temizmidir virüs vs varmıdırLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hamachi ile arkadaşlarınızla oynayabilirisniz 1.6 mantıgı
Kanka yorum spam atmaya devam edicekmisin. Şuanda oyunu oynayamazsın 3 ay var daha çıkmasına xdzaten şimdi çıkış yaptı. leak'ını indirmeye gerek yok.
Virüs yok şahsen ben buradan indirdimtemizmidir virüs vs varmıdır
kanka zaten betadayım ben. ne spamı allah askina gozunu seveyim?Kanka yorum spam atmaya devam edicekmisin. Şuanda oyunu oynayamazsın 3 ay var daha çıkmasına xd
Betaya herkes alınmıyor zaten bunu daha çoğu yayıncıda bile yokken paylaştımkanka zaten betadayım ben. ne spamı allah askina gozunu seveyim?
anladım. lakin senin attıgın tarih çok önce bir tarih. bende o yuzden beta çıktı diye yazdım. Crâck olduğunu bende biliyorum.Betaya herkes alınmıyor zaten bunu daha çoğu yayıncısı bile yokken paylaştım
Mesajlarından belli zaten raporladım gereğini adminler yapsın polemiğe girmek istemiyorumkanka zaten betadayım ben. ne spamı allah askina gozunu seveyim?
ne sacmalıyorsun sen. spam ypatıgım felan yok. sanki "dlfdslkgjdfslgjşlejghreklşge" yazıyorum gibi konusuyorsunMesajlarından belli zaten raporları gereğini aminler yapsın polemiğe girmek istemiyorum
3 saatte 75 yorum 60 tanesi çalışıyor çalışmıyor xdne sacmalıyorsun sen. spam ypatıgım felan yok. sanki "dlfdslkgjdfslgjşlejghreklşge" yazıyorum gibi konusuyorsun
bak bakayım 60 yanesi calisiyormu calısmıyormu 20 tanesi calisiyor veya calismiyordur.3 saatte 75 yorum 60 tanesi çalışıyor çalışmıyor xd