CS için external bir hile arıyorsun galiba dumper vardır githubda hilede vardır githubda arastırabilirsinkonuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın admin abiler csgo için oyuna inject olmayan bir python esp var mı? (konu yanlış yerdeyse nereye açmam gerekiyorsa söylerseniz sevinirim)
github baktım ama çoğu eski csgo güncelleme gelmediği için ama external varsa çok iyi olur inui üstünden oynuyorum çünkü ban yemek istemiyorum bu arada arkadaş da ban yemiş ama konu +upCS için external bir hile arıyorsun galiba dumper vardır githubda hilede vardır githubda arastırabilirsin
comm server icinmi ve hangi sürümü legacy olanmıgithub baktım ama çoğu eski csgo güncelleme gelmediği için ama external varsa çok iyi olur inui üstünden oynuyorum çünkü ban yemek istemiyorum bu arada arkadaş da ban yemiş ama konu +up
evet legacy olan için inui adlı uygulama var rekabetçi tarzı yapmışlar onun üstünden oynuyorum anticheatleri var ama external yakalanmayacağını düşünüyorum o yüzden external arıyorumcomm server icinmi ve hangi sürümü legacy olanmı
inui için free python esp banlatır kullanmaevet legacy olan için inui adlı uygulama var rekabetçi tarzı yapmışlar onun üstünden oynuyorum anticheatleri var ama external yakalanmayacağını düşünüyorum o yüzden external arıyorum
hocam anticheatlerinin o kadar sağlam olduğunu düşünmüyorum çünkü hile kullanan var denk geldim adamla iletişim kurdum fakat adam kendisi yaptığını ve python ile yaptığını söyledi ondan dolayı böyle bir konu açtıminui için free python esp banlatır kullanma