CSGO Python ESP var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PABLObn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

PABLObn

Silver Üye
İletişim
konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın admin abiler csgo için oyuna inject olmayan bir python esp var mı? (konu yanlış yerdeyse nereye açmam gerekiyorsa söylerseniz sevinirim)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın admin abiler csgo için oyuna inject olmayan bir python esp var mı? (konu yanlış yerdeyse nereye açmam gerekiyorsa söylerseniz sevinirim)
CS için external bir hile arıyorsun galiba dumper vardır githubda hilede vardır githubda arastırabilirsin

CS için external bir hile arıyorsun galiba dumper vardır githubda hilede vardır githubda arastırabilirsin
github baktım ama çoğu eski csgo güncelleme gelmediği için ama external varsa çok iyi olur inui üstünden oynuyorum çünkü ban yemek istemiyorum bu arada arkadaş da ban yemiş ama konu +up

github baktım ama çoğu eski csgo güncelleme gelmediği için ama external varsa çok iyi olur inui üstünden oynuyorum çünkü ban yemek istemiyorum bu arada arkadaş da ban yemiş ama konu +up
comm server icinmi ve hangi sürümü legacy olanmı

comm server icinmi ve hangi sürümü legacy olanmı
evet legacy olan için inui adlı uygulama var rekabetçi tarzı yapmışlar onun üstünden oynuyorum anticheatleri var ama external yakalanmayacağını düşünüyorum o yüzden external arıyorum

evet legacy olan için inui adlı uygulama var rekabetçi tarzı yapmışlar onun üstünden oynuyorum anticheatleri var ama external yakalanmayacağını düşünüyorum o yüzden external arıyorum
inui için free python esp banlatır kullanma

inui için free python esp banlatır kullanma
hocam anticheatlerinin o kadar sağlam olduğunu düşünmüyorum çünkü hile kullanan var denk geldim adamla iletişim kurdum fakat adam kendisi yaptığını ve python ile yaptığını söyledi ondan dolayı böyle bir konu açtım

yani zaten csgoya güncelleme gelmediği için değişen offset de olmayacak o yüzden şuan güncel çalışan bir external bulsam sanırım yapıcam ama bulamıyorum github a da baktım çalışmıyor çoğu

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt