CSGO Kırmızı faktör yedirmeyen hile

Hocam şu an UD ve TF düşürmüyor fakat ileride ne olacağını bilemem
Cs 2 nin çıkma tarihi daha belli değil sanırım çıkana kadar oynarsam bir şey olmayacagını düşünüyorum cs2 cıkınca ordan devam ederiz
İlla hile bulunur

Pellix diyenler için bugün deneme amaçlı pellix external hilesini satın aldım. Safe mode olayı hilede gerçekten çok güzel. Bu hile paste değilse , tf düşürmüyorsa ve gerçekten dt bir hile değilse bundan sonra muhtemelen full pellix kullanırım. esp box +health bar açmam bile yetiyor. Aimbotuda güzel

pellix alabilirsin.

Son düzenleme:
Pellix diyenler için bugün deneme amaçlı pellix external hilesini satın aldım. Safe mode olayı hilede gerçekten çok güzel. Bu hile paste değilse , tf düşürmüyorsa ve gerçekten dt bir hile değilse (sanmıyorum) bundan sonra muhtemelen full pellix kullanırım. esp box +health bar açmam bile yetiyor. Aimbotuda güzel

pellix alabilirsin.
Bu hile paste değilse , tf düşürmüyorsa ve gerçekten dt bir hile değilse (sanmıyorum) - yazmışsın yani emin değilsin ve alabilirsin diyorsun ben %100 tf düşürmeyen hile arıyorum :) deneyerek almak istemiyoruz

Bu hile paste değilse , tf düşürmüyorsa ve gerçekten dt bir hile değilse (sanmıyorum) - yazmışsın yani emin değilsin ve alabilirsin diyorsun ben %100 tf düşürmeyen hile arıyorum :) deneyerek almak istemiyoruz
%100 tf düşürmeyen diye bir şey yok? Kullandığın özelliklere göre tf düşme durumu olur. Mesela iniuria.us hilenin chams özelliği dt ve onu kullananlar red tf yiyor. Pellix kullananlar asla factor düşürmediğini söylüyor. Pellix kullanabilirsin. Dediğim gibi %100 TF veya %100UD gibi hileler yoktur.

kanka ben şimdi ekran açıp main hesabımda pellixle oynayaiblirim az once oyundan çıktım keleşe çıktım XD
neverlose güven faktörü yediriyormu beyler
redtrust nl

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt