CSGO Kırmızı faktör yedirmeyen hile

Hsv

Diamond Üye
Başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşım için csgo için red faktör yedirmeyen hile arıyoruz.
Fiyatı önemli değil, sadece aptal türk hileleri gibi açtığı anda kırmızı faktör görmesini istemiyoruz.

Başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşım için csgo için red faktör yedirmeyen hile arıyoruz.
Fiyatı önemli değil, sadece aptal türk hileleri gibi açtığı anda kırmızı faktör görmesini istemiyoruz.
midnight yada memesense yada pahalı istiyorsan en iyi iniura var

Pahalı hesabın varsa external takilcaksin internal hileler elinde sonunda bigun DT olur

Pahalı hesabın varsa external takilcaksin internal hileler elinde sonunda bigun DT olur
hesaplar envantersiz fakat kırmızı faktör yedikleri zaman lobiler vs gözükmüyor ve oyuncu bulmak çok zorlaşıyor biz de keyif için arada nadiren girip bir kaç oyun oynuyoruz ondan dolayı fark etmiyor yani
midnight yada memesense yada pahalı istiyorsan en iyi iniura var
bu saydığın 3 hile de kırmızı faktöre düşürmüyor mu?

external istiyorsan yem yeşilllllll pellix var. 2.50dolar

İniuria
Midnight
Memesense

Başı bu 3 hile çekiyor. Evet arkadaşın dediği gibi internal hileler illaki bir gün dt olur. Midnight kullandım 3 ay hala daha faktörümde bir sorun yok. Şimdi memesense'i de denicem. Paran varsa iniuria al orta bütçen varsa midnight, midnight'ın bi üstü pahalılıkta memesense var.

dostum pahalı ama iniriua 3 ay kullandım kullanmadığım özelliği kalmamıştır (martta bitti aboneliğim) çok iyi ama şuan nasıldır bilmiyorum ama İNİRİUA LETS GOOOOOO
dostum pahalı ama iniriua 3 ay kullandım kullanmadığım özelliği kalmamıştır (martta bitti aboneliğim) çok iyi ama şuan nasıldır bilmiyorum ama İNİRİUA LETS GOOOOOO
yeşil faktördüm sürekli

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt