midnight yada memesense yada pahalı istiyorsan en iyi iniura varBaşlıkta da belirttiğim gibi arkadaşım için csgo için red faktör yedirmeyen hile arıyoruz.
Fiyatı önemli değil, sadece aptal türk hileleri gibi açtığı anda kırmızı faktör görmesini istemiyoruz.
Pahalı hesabın varsa external takilcaksin internal hileler elinde sonunda bigun DT olurBaşlıkta da belirttiğim gibi arkadaşım için csgo için red faktör yedirmeyen hile arıyoruz.
Fiyatı önemli değil, sadece aptal türk hileleri gibi açtığı anda kırmızı faktör görmesini istemiyoruz.
hesaplar envantersiz fakat kırmızı faktör yedikleri zaman lobiler vs gözükmüyor ve oyuncu bulmak çok zorlaşıyor biz de keyif için arada nadiren girip bir kaç oyun oynuyoruz ondan dolayı fark etmiyor yaniPahalı hesabın varsa external takilcaksin internal hileler elinde sonunda bigun DT olur
bu saydığın 3 hile de kırmızı faktöre düşürmüyor mu?midnight yada memesense yada pahalı istiyorsan en iyi iniura var
external istiyorsan yem yeşilllllll pellix var. 2.50dolarBaşlıkta da belirttiğim gibi arkadaşım için csgo için red faktör yedirmeyen hile arıyoruz.
aa hasanın h1lesiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
yeşil faktördüm süreklidostum pahalı ama iniriua 3 ay kullandım kullanmadığım özelliği kalmamıştır (martta bitti aboneliğim) çok iyi ama şuan nasıldır bilmiyorum ama İNİRİUA LETS GOOOOOO
prime alıp legit şekilde oynasam ban yedirir mi?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir