Satıyorum 🔥🗡️ CS2 Vecna.top | Kernel Level Cheat | Aimbot | Triggerbot | ESP | Radar | Misc 🛡️

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
merhaba, kernel seviyede olduğu için haklısınız tüm skinlere erişim sağlayamıyorum kendi elimle manuel yaptığım belirli silahlara ve belirli skinlere erişim sağlıyabiliyorum bunun sebebide manuel yapmış olmamdır, driverın kernel seviyede write yetkisi olduğu için memorye yazabiliyorum mevcut skinleri

teşekkürler
knife/glove yapılıyor sadece nasıl yapacağını bilmiyorsun pastelenecek kaynak olmadığı için iyi satışlar :)

knife/glove yapılıyor sadece nasıl yapacağını bilmiyorsun pastelenecek kaynak olmadığı için iyi satışlar :)
piyasada pastelenecek kernel kaynak zaten yok :D bende belirlenenler dışında yapılıyor demiyorum zaten? skinchangerı ayrı olarak usermode çalışıyor şuan

piyasada pastelenecek kernel kaynak zaten yok :D bende belirlenenler dışında yapılıyor demiyorum zaten? skinchangerı ayrı olarak usermode çalışıyor şuan
dragonburn? senin hileden çok ama çok daha fazla özellik içeriyor üstelik hepsi de read only ek olarak o da kernel bir yazılım ve açık kaynak.

Bunlardan bahsederken de projenin arayüzü bile baştan aşağı ai made / loader kısmı da leaked imgui dopamine.dev üzerinden alınmış bir kaynak istersen daha fazla konuşmayayım projen hakkında

piyasada pastelenecek kernel olmasına gerek yok tüm kodlar zaten uc de var şuan zaten cursor ve claude çok iyi kernel hile yapabiliyor alıyorsun bir tane usermode template diyosunki bak bende böyle open source driver var bunu projeme bağla 5dk sonra open src kernel hilen oluyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
piyasada pastelenecek kernel olmasına gerek yok tüm kodlar zaten uc de var şuan zaten cursor ve claude çok iyi kernel hile yapabiliyor alıyorsun bir tane usermode template diyosunki bak bende böyle open source driver var bunu projeme bağla 5dk sonra open src kernel hilen oluyor
kolay mı bu kadar ya

vecna.top – cs2 kernel level cheat 🔥

Sizde detected user-mode hileler ile oyun oynamaktan sıkılmadınız mı? VAC tarafından tespit edilme ihtimali olmayan tamamıyla undetected ve kernel seviyesinde çalışan Vecna'yı denemelisiniz.

Supported Systems
Windows 10 / 11
AMD & Intel

Features
LegitBot / Aimbot
Triggerbot
Esp
Radar
Misc ( Bhop, Bomb Timer, Spec List, Auto Knife etc.)

Price List & Payment Method
1 Week 200TRY (€4)
1 Month 350TRY (€7)
Lifetime 1060TRY (€20)

SHOPIER

MEDIA
issk2ph.png

dxvzkrq.png

HOLLY SHİT MENÜ FENA

vecna.top – cs2 kernel level cheat 🔥

Sizde detected user-mode hileler ile oyun oynamaktan sıkılmadınız mı? VAC tarafından tespit edilme ihtimali olmayan tamamıyla undetected ve kernel seviyesinde çalışan Vecna'yı denemelisiniz.

Supported Systems
Windows 10 / 11
AMD & Intel

Features
LegitBot / Aimbot
Triggerbot
Esp
Radar
Misc ( Bhop, Bomb Timer, Spec List, Auto Knife etc.)

Price List & Payment Method
1 Week 200TRY (€4)
1 Month 350TRY (€7)
Lifetime 1060TRY (€20)

SHOPIER

MEDIA
issk2ph.png

dxvzkrq.png

ALLAH AŞKINA 20€ LİFETİME FOR CS2 :haha: + KERNEL VE skinchangermı :ddddddd YARMA UA

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt