Satıyorum cs2 Sürücü Eldivenleri | Yarış Yeşili , Eskimiş

1.140,42 buff fiyatı bu hocam, buffun %90 fiyatına alıyorlar genelde bu da 1000 lira yapar 1100 lira havaleye satabilirsiniz diye düşünüyorum üstünü aramayın bence

1.140,42 buff fiyatı bu hocam, buffun %90 fiyatına alıyorlar genelde bu da 1000 lira yapar 1100 lira havaleye satabilirsiniz diye düşünüyorum üstünü aramayın bence
Buff'ın %90 ımı :D 4 yıllık traderciyim böyle güzel indirim görmedim. Hızlı sattan anlık alan siteler bile Buff'ın %90 teklifine yakın bir teklif sunuyor. Trade'den anlamıyorsan yorum yapmamanı tavsiye ederim 1200e koysa anlık satılır o item sitede.

buffun olayı çok farklı hocam anlık dönen ticarette bile 1200 1250 tl arası teklif dönüyor bynogamede bile 1300 olarak veriyorum ben de

Buff'ın %90 ımı :D 4 yıllık traderciyim böyle güzel indirim görmedim. Hızlı sattan anlık alan siteler bile Buff'ın %90 teklifine yakın bir teklif sunuyor. Trade'den anlamıyorsan yorum yapmamanı tavsiye ederim 1200e koysa anlık satılır o item sitede.
koysun da anlık satılsın hocam o zaman :D belli 4 yıllık tradeci olduğunuz bu işlerden baya anlıyor gibisiniz

düşünüyorum
mesajım kalsın burda

çok güzel duruyor eldivenler alabilsek keşke

steam pazar fiyatı 54 dolar olarak geçiyor iban veya papara üstünden 1400 TL fiyata bırakıcağım
itemin bulunduğu hesap :
discord : .cedric , steam arkadaş ekleyerek de iletişime geçebilirsiniz
Reis burada pek satamazsın ama başka sitelerde satabilirsin

+up son fiyat 1300 iban veya papara olarak

steam pazar fiyatı 54 dolar olarak geçiyor iban veya papara üstünden 1400 TL fiyata bırakıcağım
itemin bulunduğu hesap :
discord : .cedric , steam arkadaş ekleyerek de iletişime geçebilirsiniz
reis çok pahalı değilmi ya 1400 fazla sanki verebilcek kilşiler vardır yinede kolay gelsin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt