Satıyorum cs2 Sürücü Eldivenleri | Yarış Yeşili , Eskimiş

Cedricc

Diamond Üye
Ticaret Puanı:
 1 / 0
İletişim
steam pazar fiyatı 54 dolar olarak geçiyor iban veya papara üstünden 1250TL fiyata bırakıcağım
itemin bulunduğu hesap :
discord : .cedric , steam arkadaş ekleyerek de iletişime geçebilirsiniz
1250 TL OLARAK GÜNCELLEDİM

Son düzenleme:
steam pazar fiyatı 54 dolar olarak geçiyor iban veya papara üstünden 1400 TL fiyata bırakıcağım
itemin bulunduğu hesap :
Aracılığı olan sitelerde bile bu kadar pahalı değil. İndirim yaparsanız almayı düşünebilirim.

knk bynogame e koyarsan alıcı için daha güvenli olur

Aracılığı olan sitelerde bile bu kadar pahalı değil. İndirim yaparsanız almayı düşünebilirim.
10 dolar eksiğine bırakıyorum en son 1350 olarak verebilirim bütün siteleri inceledim en düşük 1450 olarak gördüm yabancı sitelerde bile

knk bynogame e koyarsan alıcı için daha güvenli olur
bynogame de koydum fakat komisyon olduğundan dolayı 1500 tl civarına ekledim burada biraz daha uygun satabilirim

bynogame ilanı ilgilenen için

Son düzenleme:
10 dolar eksiğine bırakıyorum en son 1350 olarak verebilirim bütün siteleri inceledim en düşük 1450 olarak gördüm yabancı sitelerde bile

bynogame de koydum fakat komisyon olduğundan dolayı 1500 tl civarına ekledim burada biraz daha uygun satabilirim

O site komisyonla zaten 1300e düşürüyor. İbandan 1100e okeyim.

50 TL inmişsin sadece bence sen şu eldiveni 1200'e koy bak nasıl alan oluyor.

iletişim bilgilerinizi ekleyiniz.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt