Open Source CS2 Stats Parser

Bilmeyenler için CS2 AI BOT 'um bunun gibi onlarca siteden veri çekerek kulllanıcının profilini, davranışlarını ve alışkanlıklarını öğrenip, kullanıcıya özel ve insan gibi gerçekci oynamak için geliştirilen bir yapay zeka modeli.
Henüz geliştirilme aşamasında, bu paylaştığım program da onun içinde çalışan modüllerden biri.
exeden acınca dahamı havalı oluyor kanka amacını gercekten merak ettim projenin kolay olan birşeyi neden zorlaştırıyon :whatohno:
evet daha havalı oluyo

• Hahaha
Tepkiler: IoI
tab ekranına oyuncu isminin yanına text olarak kd/nişan alma şeklinde badge gibi yapılabilir eline sağlık

tab ekranına oyuncu isminin yanına text olarak kd/nişan alma şeklinde badge gibi yapılabilir eline sağlık
olabilir arkaplanda tarayıcı çalışır taba basınca aldığı veriler ekrana overlayda yansır tek tek tüm oyunculara bakmak zorunda kalınmaz mesela
bu gibi amaçlarla kullanılır ama aslında amacım siteden silah verilerini alıp ai botumun kullanacağı öncelikli silahları belirlemesini sağlamaktı

olabilir arkaplanda tarayıcı çalışır taba basınca aldığı veriler ekrana overlayda yansır tek tek tüm oyunculara bakmak zorunda kalınmaz mesela
bu gibi amaçlarla kullanılır ama aslında amacım siteden silah verilerini alıp ai botumun kullanacağı öncelikli silahları belirlemesini sağlamaktı
siteye bi endpoint açayım

aynen ben dışarıya istek atarken siteye api yapıyorum hileden curl ile çağırıyorum post get her türlü isteği atabiliyorum
Ben her şeyi c# ile yaptığım için server olarak da uzak VDS masaüstümü kullanıyorum, ve bağlantı kurarken onun IP adresine bağlanmam gerekiyor.
Bunu program içinde IP yerine domain adresi görünecek şekilde nasıl en iyi şekilde yapabiliriz?

Ben her şeyi c# ile yaptığım için server olarak da uzak VDS masaüstümü kullanıyorum, ve bağlantı kurarken onun IP adresine bağlanmam gerekiyor.
Bunu program içinde IP yerine domain adresi görünecek şekilde nasıl en iyi şekilde yapabiliriz?
hocam kendiniz açıklamışsınız domain almanız lazım :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt