cs2 source para edermi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wafonix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Wafonix

Platinum Üye
beyler full ud bi source yaptım kernel cs2 hilesi sadece glow wallhack var iş yaparmı ne kadar satılabilir direkt source olarak satmak istiyorum

alacak olursada yazsın discord : xdpebpf

en az 4-5 aydır oynuyorum vac live veya vac hiç yemedim

kernel ve cs2 mi

images

beyler full ud bi source yaptım kernel cs2 hilesi sadece glow wallhack var iş yaparmı ne kadar satılabilir direkt source olarak satmak istiyorum

alacak olursada yazsın discord : xdpebpf

en az 4-5 aydır oynuyorum vac live veya vac hiç yemedim
saglam bır proje yaparsan satarsın csde milletin visual takıntısı var gıbı bısey visuallerini guzel yap diger seylerıde aynı sekıl her turlu satarsın bende gelıstırıyorum

saglam bır proje yaparsan satarsın csde milletin visual takıntısı var gıbı bısey visuallerini guzel yap diger seylerıde aynı sekıl her turlu satarsın bende gelıstırıyorum
bana 1 tane kutu yeter
ahanda böyle
741671f87ae7e6d89d4b6663c1d65dbe.png

kanka ai ile basit bir esp yapabilirsin eğer bilgin var entty i kernel i imazlayıp dll injectlersen olay biter zaten para değil beles versen gene bir ise yaramaz

onu anladım zaten ama ben pek umursamadım kernel driver tarafına çok ağırlık verdim herhangi bi ban mevzusu olmasın diye usermode kısmını saymıyorum bile

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt