evet bazı 1v1 kliplerim duruyodur ama maç içinde çok klibim yok formatta gittilerprimo musun hocam sen
primordial alırsan sana parayla aldığım bi configi veririm duruyorsa luasıyla birlikteevet bazı 1v1 kliplerim duruyodur ama maç içinde çok klibim yok formatta gittiler
dc den ekleme şansın var mı hocamevet bazı 1v1 kliplerim duruyodur ama maç içinde çok klibim yok formatta gittiler
Konfigürasyonun iyiyse ve HvH hakkında iyi bir bilgiye sahipsen çat çat vurabilirsin. Fakat karşına iyi bir konfigürasyona sahip bir NeverLose veya GameSense.Pub oyuncusu gelirse kazanma şansının çok olduğunu düşünmüyorum. Özellikle Sekmeme ve RapidFire özellikleri açık bir sunucuda oynuyorsan NeverLose veya GameSense’e çok kolay yenilirsin.Merhaba Dostlar Primordial almayı düsünüyorum ve yardıma ihtiyacım var sizde nl mi yoksa primordial mi
ben fiyatı uygun oldugu icin primordial düsünüyorum rapid fire yok fakat eklenecek diye duydum siz olsanız ne yapardınız
ya hocam invite code bulmusken alıyım diyorum kenarda kalsın. sonuc olarak neverlose public bir hile herkes alabiliyor direkt alabilirim cok kötü giderse zatenKonfigürasyonun iyiyse ve HvH hakkında iyi bir bilgiye sahipsen çat çat vurabilirsin. Fakat karşına iyi bir konfigürasyona sahip bir NeverLose veya GameSense.Pub oyuncusu gelirse kazanma şansının çok olduğunu düşünmüyorum. Özellikle Sekmeme ve RapidFire özellikleri açık bir sunucuda oynuyorsan NeverLose veya GameSense’e çok kolay yenilirsin.
Primordial konfigürasyon dosyalarını benden satın alabilirsin, fakat gerçekten 50/50 olasılık olduğu için pek önerilebilir durmuyor benim gözümde.ya hocam invite code bulmusken alıyım diyorum kenarda kalsın. sonuc olarak neverlose public bir hile herkes alabiliyor direkt alabilirim cok kötü giderse zaten
primoda cfg sıkıntısı cekerim gibi duruyor sadece
hocam dc eklermisiniz müsait bir zamanınızda vs atalım merak ettim hileyizannetmene gerek yok ben kendi gözlerimle gördüm milletin önümde şansı yoktu
configin iyiyse her hile iyidir
artik kullanmiyorumhocam dc eklermisiniz müsait bir zamanınızda vs atalım merak ettim hileyi
RTX2023
Crâck yemis tekrar yer 1-1.5 ay bekle bence Crâck yemesse alırsınMerhaba Dostlar Primordial almayı düsünüyorum ve yardıma ihtiyacım var sizde nl mi yoksa primordial mi
ben fiyatı uygun oldugu icin primordial düsünüyorum rapid fire yok fakat eklenecek diye duydum siz olsanız ne yapardınız
aga nl ile onun arasında kaldım vallaCrâck yemis tekrar yer 1-1.5 ay bekle bence Crâck yemesse alırsın