rage için gayet güzel hileMerhaba Dostlar Primordial almayı düsünüyorum ve yardıma ihtiyacım var sizde nl mi yoksa primordial mi
ben fiyatı uygun oldugu icin primordial düsünüyorum rapid fire yok fakat eklenecek diye duydum siz olsanız ne yapardınız
hvh bilgin varsa tokatlarsın benceNL gelirse karşına oyun kazanma şansın yok.
nlnin tek artısı rapid fireNL gelirse karşına oyun kazanma şansın yok.
değmez para verme boşuna
rapid açmadanda diğer hileleri rahat tokatlabiliyor. aimbotu diğerlerine göre çok iyi çalışıyor. ck da var bende nl ye karşı oyun kazanma şansı yok mesala. hvh bilgisi rapidi olmayan bir hileyel ne bilirsen bil adam yürüyerek vurur seni illa 1-2 el alırısnda oyunu kazanmam imkansıza yakın.hvh bilgin varsa tokatlarsın bence
nlnin tek artısı rapid fire
ben tokatlıyordum NL kullananları ? herşey NL falan değil kankaNL gelirse karşına oyun kazanma şansın yok.
primo musun hocam senben tokatlıyordum NL kullananları ? herşey NL falan değil kanka
rapid atamayan bir hileyle pek mümkün olcanı zanetmiyorum hocam mid dmg basınca pekk atamadan ölüyosun zaten. rapid fire olmayan hiçbir hileye maç vermedim daha.ben tokatlıyordum NL kullananları ? herşey NL falan değil kanka
zannetmene gerek yok ben kendi gözlerimle gördüm milletin önümde şansı yokturapid atamayan bir hileyle pek mümkün olcanı zanetmiyorum hocam mid dmg basınca pekk atamadan ölüyosun zaten. rapid fire olmayan hiçbir hileye maç vermedim daha.