habibcanoyunda
Uzman Üye
- İletişim
Güvenilir de hem güzel değil çok garip çalışıyor esp felan yetkililerin konuşma tarzı bayağı sert yok yere atarlanıyorlardı ticket açtığımda
midnight kullanıyorum 2 aydır 220 tl aylıgı daha iyi hile görmedim netsenin önerdiklerin iyimi
Rage oynuyom biraz midi ban olasılıgı varmı yada sen hiç yedin mimidnight kullanıyorum 2 aydır 220 tl aylıgı daha iyi hile görmedim net
ben şuana kadar csde sadece orbit kullandımorbit = değişmeyen parcası kalmamış tofaş
orbit = ekmekyiyenköpke
orbit = keloğlan
orbit = cahillik belirtisi
Türklerin hilesi alınmazbügün cs 2 için bu hileyi alıcagım banlatma olasıgı ne kadar bilen varmı yada banlatmaya farklı bi, cs 2 hilesi varmı
Afedersin ama boktan bir marka kanka almabügün cs 2 için bu hileyi alıcagım banlatma olasıgı ne kadar bilen varmı yada banlatmaya farklı bi, cs 2 hilesi varmı
İstediğin gibi oyna banlanmazsın Discord’u felan varsa bak ama bazı özellikleri açmaman gerekebilir, neverlose’da öyle oluyor bazen rapid fire açarsan banlanırsın diye uyarı atmışlarRage oynuyom biraz midi ban olasılıgı varmı yada sen hiç yedin mi
En yakın sağlık kuruluşunun ruh ve psikoloji hastalıkları bölümüne görünün. Orbit Premium CS:GO’da da alınacak bir hile değildi.ben şuana kadar csde sadece orbit kullandım
orbitin milyonlarca kez ban yedirdiği ortada iken hala satın alıp güvenilir demenGüvenilir de hem güzel değil çok garip çalışıyor esp felan yetkililerin konuşma tarzı bayağı sert yok yere atarlanıyorlardı ticket açtığımda
Hayır satın almadım birincisi,orbitin milyonlarca kez ban yedirdiği ortada iken hala satın alıp güvenilir demen