cs2 orbit premium güvenilir mi

Shengqi

Gold Üye
bügün cs 2 için bu hileyi alıcagım banlatma olasıgı ne kadar bilen varmı yada banlatmaya farklı bi, cs 2 hilesi varmı

Eskiden kullanırdım 2 sene önce ilk 3-4 ay legit oynadım profesyonel, daha sonra Steam hesabımın yedek olduğunu öğrenince gaza gelip herşeyi fulleyip açtım ve ban yedim, şu an olasılığı nedir tam bilmiyorum şu an hiç bir oyunun hilesini kullanmıyorum. Ama günün sonunda ban yersin gibime geliyor alıp almamak sana bağlı tamamen

orbit = değişmeyen parcası kalmamış tofaş
orbit = ekmekyiyenköpke
orbit = keloğlan
orbit = cahillik belirtisi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Orbitle konuşmaya gittiğimde bana verdikleri üslup gerçekten rezaletti ürünleriyle ilgili anlaşmaya gitmiştim ve bana dediği bizi bilmeyenmi var senle niye anlaşalım boş muhabbet vs diyordu kendini kral sanan kişiler günün sonunda ban atıyor :D

kanka zor bulursun bedava ban yemiyeceğin ama paralı hilelere bakabilirsin sağlam olanlar var.

kanka zor bulursun bedava ban yemiyeceğin ama paralı hilelere bakabilirsin sağlam olanlar var.
bedava değilki zaten kanka paralı bu

Orbitle konuşmaya gittiğimde bana verdikleri üslup gerçekten rezaletti ürünleriyle ilgili anlaşmaya gitmiştim ve bana dediği bizi bilmeyenmi var senle niye anlaşalım boş muhabbet vs diyordu kendini kral sanan kişiler günün sonunda ban atıyor :D
evet şikayet varda kötü yorum atanlara falan dava açıcaz gibi söylemlerde bulunmuşlar üslüpları fazla üsten bakıyor gibi

bedava değilki zaten kanka paralı bu

evet şikayet varda kötü yorum atanlara falan dava açıcaz gibi söylemlerde bulunmuşlar üslüpları fazla üsten bakıyor gibi
kankam orbiti önermem şimdi tam baktım ama bilmiyorum şu son zamanlarda banlı gibi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt