bu offsetleri kendin çıkarmak için değilmi denedim bunu beceremedim herhaldebunu buldum dene
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
basit birşey hocam zaten acıyorsunuz klasör içine offsetleri koyuyor ( .txt ile )bu offsetleri kendin çıkarmak için değilmi denedim bunu beceremedim herhalde
output kısmında vardı ama güncelmi bilmiyorumbu offsetleri kendin çıkarmak için değilmi denedim bunu beceremedim herhalde
halletim onu tamamda işte hiledeki offsetlerle yerlerini değiştim başta çalışmadı gemini ye başvurdum dedi kodlar uyuşmuyor fln kodları güncelledi deniyom bidahabasit birşey hocam zaten acıyorsunuz klasör içine offsetleri koyuyor ( .txt ile )
bu pub zaten ve herzaman güncel işini görecektirbunu buldum dene
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
dumper daki offset.json,buttons.json, ve client dll ları cheattakiyle yer değiştirsem çalışmasımı lazım?bu pub zaten ve herzaman güncel işini görecektir
.json dan çekiyor ise evet yoksa offsets.hpp diye birşey yada offsets.txt ona baglıysa .txt nin içine koyucaksın gerekli olanlarıdumper daki offset.json,buttons.json, ve client dll ları cheattakiyle yer değiştirsem çalışmasımı lazım?
.json dan çekiyor ise evet yoksa offsets.hpp diye birşey yada offsets.txt ona baglıysa .txt nin içine koyucaksın gerekli olanları