0FFXLINEZX
Efsane Üye
dwarflydc salda verim
dwarflydc salda verim
Knk ne kadar rage config kullanırsan kullan NL tap edemezsin bunu bil xd
attım istekdwarfly
Şu mu ya neverlose
dostum sen mumkunse bıdaha yorum yapmaEvet, bu adam skeete karşı oynuyor bide CS:GO.
CS:GO'da skeetin anti-aimi müq denilecek kadar iyi, ama CS2'de NL skeetin tabiri caizse eline veriyor.
Neverlose ve Skeet(Crâck değil) kullanmış birisi olarak, şuan CS2 için en iyi hile NL diyebilirim.
niye ne oldu 13 nisanda gelmişsin her konuya sen bidaha yorum yapma mı yazıyorsun olayın bu mu senindostum sen mumkunse bıdaha yorum yapma
yaptığın yorum üzerine bunu yazdım "şuan CS2 için en iyi hile NL diyebilirim."niye ne oldu 13 nisanda gelmişsin her konuya sen bidaha yorum yapma mı yazıyorsun olayın bu mu senin
Ne varmış yani, sence en iyisi nixware mi?yaptığın yorum üzerine bunu yazdım "şuan CS2 için en iyi hile NL diyebilirim."
kanka nixle nlyımı karsılastırmıssın , yorumda cs2 icin en ıyı nl demıssın cs2 icin en ıyısı nlmıNe varmış yani, sence en iyisi nixware mi?
Sen ne istiyorsan o olsun en iyisi dostum ben kullanıp kendi yorumumu belirttim. Sonra gelip millete sen bidaha post atma yazmadım. Adamın konusu kirlendi.kanka nixle nlyımı karsılastırmıssın , yorumda cs2 icin en ıyı nl demıssın cs2 icin en ıyısı nlmı