Arıyorum cs2 nfa acc

sian

Silver Üye
Ticaret Puanı:
  0 / 0
İletişim
CS2 NFA hesaplarını satan ve stokta bulunduran var mı? Tanesi 3 dolardan daha ucuza satarlarsa memnun olurum.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
18lvl eu 6dolar çok pahalı kanka bi göz gezdirdimde valo için mail devri olduğunu farz etmeme rağmen pahalı rakamlar bunlar, diğer ürünlerinde tuzlu
evet onuda gordum 0.50 cente aldıgım nfa hesaplar burda 3 dolar gereksız pahalı

NFA Devri bitti.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
deneyelim bakalım

yıkıldım..
steam random hesap kategorsiinden bulman gerek

18lvl eu 6dolar çok pahalı kanka bi göz gezdirdimde valo için mail devri olduğunu farz etmeme rağmen pahalı rakamlar bunlar, diğer ürünlerinde tuzlu
kardesim türk oldugun için pahalı geliyor olabilir biz her gün bu fiyattan satıyoruz bir sürü hesap ve hesaplar kaliteli

0.5$ aldıgın ürün kim bilir kaç kişiye satılıyor ah be güzel kardeşim sende masumsun
nfa hesabın acılımını bılıyosundur umarım :( , sence az zeki düşün 0.50 cente aldıgım hesabı niçin alıyorum?:ÇD mal amk

hesapları aldıgım kişide son donemde tutuklanmasaydı hala en ucuz sekılde nfa hesap satmaya devam edıcekti bilip bilmeden burda gelıp ınsanları yargılama kardesım , en cok bilen sen olunca ödül almıyosun

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt