CS2 Kernel Cheat

CS2 Kernel Cheat
Status:Undetected

Kurulum
1-Linkten run.bat i indirin
2-run.bat i çalıştırın
3- hile otomatik olarak çalışacaktır

Menüyü açmak için ekran klavyesindeki pause türkçe olarak bekle tuşunu kullanabilirsiniz

Ekstra olarak antivirüs olarak kaspersky kullanıyosanız komple kaldırın virüs algılamasa ve kapalı olsa bile engelliyor
Dipnot: bi arkadaş paylaşmıştı fakat banlandı ve ekstra olarak bazı kişiler yapamamıştı bende daha detaylı bir anlatım yapmaya çalıştım

Link:

Şifre: Cheatglobal
Wiki:
Github Repo:

Silver üye cs cheat paylaşıyor genede sağol oynaylanmadan kullanmayın

CS2 Kernel Cheat

Kurulum
2-run.bat i çalıştırın

Menüyü açmak için ekran klavyesindeki pause türkçe olarak bekle tuşunu kullanabilirsiniz

Ekstra olarak antivirüs olarak kaspersky kullanıyosanız komple kaldırın virüs algılamasa ve kapalı olsa bile engelliyor
Dipnot: bi arkadaş paylaşmıştı fakat banlandı ve ekstra olarak bazı kişiler yapamamıştı bende daha detaylı bir anlatım yapmaya çalıştım

Link:

Wiki:
Github Repo:

vt koysana

valthrun genellikle amdlerde çalışmıyor 5000 ve 6000 xt serileri için.

CS2 Kernel Cheat

Kurulum
2-run.bat i çalıştırın

Link:

Wiki:
Github Repo:

Ban ıhtımali kac

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt