Arıyorum CS2 Hilesi Alıcam Önerebiliceğiniz Gerçekten UD Olan Main Çarda Açılabilicek Hile Önerisi Verirmisiniz

Unfpexy

Silver Üye
Ticaret Puanı:
 0 / 0
CS2 Hilesi Alıcam Önerebiliceğiniz Gerçekten UD Olan Main Çarda Açılabilicek Hile Önerisi Verirmisiniz

sirius ile 27k elo kastım semirage bisey olmadı hic free

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hocam hile ile oynamak kumar oynamakla aynı şey ben asla para yatırılmış hesaplarda oynanmasını tavsiye etmem 1 rank atlicam diye kaç bin tl kaybeden insanlar gördüm iyi forumlar :)

konuları düzgün yere açmaya özen gösterin :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Sit down dog LŞXCVKVXCLŞKCVXLŞSDFLŞASDKLŞCJXZ
Şarkı yaptırmış bi de ya tam özürlü

I am from global dedi sit down dog!

Ne ingilizcesi var ne türkçesi var ne beden dili var herif hiçbir şekilde insana benzeyemiyor her video başında kaşları kaldırıp hareketler yapmalar, şizofrenik hareketler, takıma mik basıp HELLO TİM AY EM FROM GILOBAL RANK SIT DOWN DOG YES PRO ULTI HACK yapmalar. Herifin arkada yatakta biri yatıyor, arkasında bilgisayarda biri oturuyor, çöplük gibi evde yaşıyor ama gitmiş bilgisayar almış discordunda seslide felan showoff yapıyor böyle bilgisayarım var şöyle bilgisayarım var herşeyi kaldırır cart curt

zaten rezil bi anticheat sistemi var suan git free ac o bile götürür baya yani

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt