frontman
Gold Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
kendin yapamazsın bu tarz cfgleri hazır albu configi kendimizmi yapıyoruz biyerde bulabilirmiyim
kendin yapamazsın bu tarz cfgleri hazır albu configi kendimizmi yapıyoruz biyerde bulabilirmiyim
nerden alabilirimkendin zor yaparsın satanlar var 1-3 dolara ucuz yani
ne kullanıyosunnerden alabilirim
neverlose alıcam şimdine kullanıyosun
formda cok var satan ordan bakabılırsınneverlose alıcam şimdi
Hangi hileye sahipsen o hileye ait configleri olur, ve kaliteli configleride hilenin kendi formunda ya da youtubeda göstermiş insanların mağazasından bulabilirsin ama geneli dolar euro bazlı olduğu için alacağın configler çıtırından pahalı olucaktır ama yine bedava configlere bi göz at derim gayet sağlam oynatanları var.nerden alabilirim
hiç hatırlamıyorum fakat çoğu youtubeda neverlose clipleri yüklüyor açıklamaya discord linki bırakıyor orda satıyorlar fakat ne kadar güvenilir bilemiyorum neverlose'un kendi sitesinde satanlar vardı sanırımnerden alabilirim
30 euro fiyatı var doğrumu aylıkhiç hatırlamıyorum fakat çoğu youtubeda neverlose clipleri yüklüyor açıklamaya discord linki bırakıyor orda satıyorlar fakat ne kadar güvenilir bilemiyorum neverlose'un kendi sitesinde satanlar vardı sanırım
evet en son baktığımda 30 du30 euro fiyatı var doğrumu aylık
rage config nerden alabilirim iyi bildiğin biyer varmıevet en son baktığımda 30 du