Pirana
Gold Üye
yukarı video attım bak bakalım nasıl yapmış adamolm color tabanlı oyun değil ki cs2 nasıl aimbot yapılsın D:::::
yukarı video attım bak bakalım nasıl yapmış adamolm color tabanlı oyun değil ki cs2 nasıl aimbot yapılsın D:::::
olm sen dma-memory'den bahsediyorsun biz colorbottan bahsediyoruzyukarı video attım bak bakalım nasıl yapmış adam
colorbotun bi anlamı olmaz zatenolm color tabanlı oyun değil ki cs2 nasıl aimbot yapılsın D:::::
knk csgo color tabanlı olmadıgını biz zaten biliyoruz siz neden onu kastediyorsunuz ki alemsinizolm sen dma-memory'den bahsediyorsun biz colorbottan bahsediyoruz
valoranta ne gerek varsa csgo için de gerek oluyor knkolm ne gerek var diyorum bende cs2 için rasperry aimbota![]()
mevlana hilesi mi kaldı artık knk hardware legit oynamasını bilen için zaten çat çut vurayım diyorsan software takılırsıncs de çatçut mevlana daha uyguna geliyo bence
hardware cart curtla uğraşmak yerine software spinbot bas gitsin demiştimmevlana hilesi mi kaldı artık knk hardware legit oynamasını bilen için zaten çat çut vurayım diyorsan software takılırsın