Thojyy DX01WARE Diamond Üye Katılım 24 Şub 2021 Mesajlar 572 Beğeniler 81 28 Kas 2025 #1 Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir CS2-dumer.exe yi yönetici olarak çalıştırın cs2 açıkken outpot dosyası oluşturuyor onun içinde gerekli herşey var offsetler v.s v.s.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir CS2-dumer.exe yi yönetici olarak çalıştırın cs2 açıkken outpot dosyası oluşturuyor onun içinde gerekli herşey var offsetler v.s v.s.
VACNET Master Üye Katılım 7 May 2025 Mesajlar 914 Beğeniler 96 İletişim 28 Kas 2025 #2 Thojyy' Alıntı: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir CS2-dumer.exe yi yönetici olarak çalıştırın cs2 açıkken outpot dosyası oluşturuyor onun içinde gerekli herşey var offsetler v.s v.s. Genişletmek için tıkla ... abi ben anlamadım youtube anlatımlı video çekermisin
Thojyy' Alıntı: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir CS2-dumer.exe yi yönetici olarak çalıştırın cs2 açıkken outpot dosyası oluşturuyor onun içinde gerekli herşey var offsetler v.s v.s. Genişletmek için tıkla ... abi ben anlamadım youtube anlatımlı video çekermisin