zxRa09 Master Üye Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 924 Beğeniler 215 28 May 2026 #51 B3RAT' Alıntı: müsait misin? discord; sorry5492 Genişletmek için tıkla ... sc'yi şuan atamam ama loader var onu atayım birazdan
B3RAT' Alıntı: müsait misin? discord; sorry5492 Genişletmek için tıkla ... sc'yi şuan atamam ama loader var onu atayım birazdan
B3RAT Platinum Üye Katılım 11 Nis 2026 Mesajlar 141 Beğeniler 24 28 May 2026 #52 zxRa09' Alıntı: sc'yi şuan atamam ama loader var onu atayım birazdan Genişletmek için tıkla ... Loadere gerek yok ya sadece src lazım
zxRa09' Alıntı: sc'yi şuan atamam ama loader var onu atayım birazdan Genişletmek için tıkla ... Loadere gerek yok ya sadece src lazım
zxRa09 Master Üye Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 924 Beğeniler 215 28 May 2026 #53 B3RAT' Alıntı: Loadere gerek yok ya sadece src lazım Genişletmek için tıkla ... src zaten var ya forum da loaderi verme sebebim aktif dll var. Src zaten forum da var offset güncellemesini bilmeyenler için loaderi verecem
B3RAT' Alıntı: Loadere gerek yok ya sadece src lazım Genişletmek için tıkla ... src zaten var ya forum da loaderi verme sebebim aktif dll var. Src zaten forum da var offset güncellemesini bilmeyenler için loaderi verecem
B3RAT Platinum Üye Katılım 11 Nis 2026 Mesajlar 141 Beğeniler 24 28 May 2026 #54 zxRa09' Alıntı: src zaten var ya forum da loaderi verme sebebim aktif dll var. Src zaten forum da var offset güncellemesini bilmeyenler için loaderi verecem Genişletmek için tıkla ... offsetlerı guncellıyorum calısmıyor dcden bi bakarmısın
zxRa09' Alıntı: src zaten var ya forum da loaderi verme sebebim aktif dll var. Src zaten forum da var offset güncellemesini bilmeyenler için loaderi verecem Genişletmek için tıkla ... offsetlerı guncellıyorum calısmıyor dcden bi bakarmısın
JusticeXwin Silver Üye Katılım 7 Kas 2024 Mesajlar 71 Beğeniler 11 İletişim 28 May 2026 #55 BUNU NASIL CALISTIYIROZ LA
loreexklaam Platinum Üye Katılım 4 Şub 2024 Mesajlar 100 Beğeniler 10 Yaş 20 20 Haz 2026 #56 bunu düzetlmek için sadece offset yetmez patternler filan lazım hooklara bakılması lazım bi el atıyım fixlersem zaten paylaşırım WortexW' Alıntı: iyiymişde halledemedim offsetler güncel olsa bile açılmadı sağlık olsuyn Genişletmek için tıkla ... loreexklaam' Alıntı: bunu düzetlmek için sadece offset yetmez patternler filan lazım hooklara bakılması lazım bi el atıyım fixlersem zaten paylaşırım Genişletmek için tıkla ... saat 2:00 gibi açarım konu rahata kalın çok uğraştıracak bişey değilmiş Son düzenleme: 20 Haz 2026
bunu düzetlmek için sadece offset yetmez patternler filan lazım hooklara bakılması lazım bi el atıyım fixlersem zaten paylaşırım WortexW' Alıntı: iyiymişde halledemedim offsetler güncel olsa bile açılmadı sağlık olsuyn Genişletmek için tıkla ... loreexklaam' Alıntı: bunu düzetlmek için sadece offset yetmez patternler filan lazım hooklara bakılması lazım bi el atıyım fixlersem zaten paylaşırım Genişletmek için tıkla ... saat 2:00 gibi açarım konu rahata kalın çok uğraştıracak bişey değilmiş