Open Source Cs2 Catalyst External Hack(Aimbot+Trigger Bot+Esp)

Benim konuda kullanılan SRC'nin aynısını ana src'de hatalar vardı bende onları düzelttim ve daha güzel bir GUI yapıp paylaştım.

Benim konuda kullanılan SRC'nin aynısını ana src'de hatalar vardı bende onları düzelttim ve daha güzel bir GUI yapıp paylaştım.
kankı dedıgım gıbı senın src den bısey aldıysam namussuzum dc de buldum senınkıne cok benzıodu bu daha onceden paylasılmıstır belkı sen burdan almıssındır dıye paylastım yanı senın konunla ılgısı yok aynı src galıba

açıoym exeyi cmd geliyor sonra kapanıyor

17.03.2026:ÇALIŞIYOR

Nasıl Kurulur
-catalyst.exe dosyasını indir
-maçtayken veya lobideyken yonetıcı aç

Ayarlar Hakkında önemli:aimbot ve trigerbotu sakın abartmayın ben smooth 1 de kullandım tak tak hs atıyodum 3 macta 20 saat vac yedım smoothu 5 deverılen ayarlarda kullanın esp yi kafanıza gore ayarlayın MENÜ TUŞU:İNSERT

DW+VT

HATIRLATMA:Arkadaşlar hilenın yapımcısı ben deılım sorucesını buldum buildledim test ettım aimbot ve trriger calısmıyodu ve esp taraf degısınce bozuluyodu bunları duzelttım sızle paylasıyorum aimbot ve trıger sadece mouse4 mouse5 tuslarıyla calısıyor ve bu hile external olsa bile asla fps dusurmez İyi Oyunlar :D

Daha ne eklenebilir ai ile gelistircemm

17.03.2026:ÇALIŞIYOR

Nasıl Kurulur
-catalyst.exe dosyasını indir
-maçtayken veya lobideyken yonetıcı aç

Ayarlar Hakkında önemli:aimbot ve trigerbotu sakın abartmayın ben smooth 1 de kullandım tak tak hs atıyodum 3 macta 20 saat vac yedım smoothu 5 deverılen ayarlarda kullanın esp yi kafanıza gore ayarlayın MENÜ TUŞU:İNSERT

DW+VT

HATIRLATMA:Arkadaşlar hilenın yapımcısı ben deılım sorucesını buldum buildledim test ettım aimbot ve trriger calısmıyodu ve esp taraf degısınce bozuluyodu bunları duzelttım sızle paylasıyorum aimbot ve trıger sadece mouse4 mouse5 tuslarıyla calısıyor ve bu hile external olsa bile asla fps dusurmez İyi Oyunlar :D

femboy externalden biseyler alınmıs sanki

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt