bazen wh göstermiyorÇok zor bir menüsü yok zaten visual kısmına gelip wallhack i ayarlayabilirsiniz
bazen wh göstermiyorÇok zor bir menüsü yok zaten visual kısmına gelip wallhack i ayarlayabilirsiniz
wallhack açık olduğu sürece hep göstericektirbazen wh göstermiyor
iyi oyunlarelinize sağlık hocam çok iyi olmuş
Hocam her antivirus'u sildim dediği herşeyi yaptım hala aynı hatayı veriyor.Çözüm var mı?bilgisiyarınızda kaspersky yüklüyse silmeyi deneyin
hocam olmuyorsa yapacak birşey yok, isterseniz paylaştığım esp hilesini kullanabilirsinizHocam her antivirus'u sildim dediği herşeyi yaptım hala aynı hatayı veriyor.Çözüm var mı?
şimdi olduda sadece wall oynadım takım arklarım fln dedi hep hile diye vac ban yemem demi sağolun ilginiz içinhocam olmuyorsa yapacak birşey yok, isterseniz paylaştığım esp hilesini kullanabilirsiniz
anahesabında açma reis sendeşimdi olduda sadece wall oynadım takım arklarım fln dedi hep hile diye vac ban yemem demi sağolun ilginiz için
dostum hileyi inject ettikten sonra menü gözükmüyor ?ben 2 haftadır seçkin hesapta legit oynuyorum, banada hile dediler ama ban yemedim çok belli ederseniz belki ow yersiniz