kullanılan kütüphaneler
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
triggerbot pastıng pardon developıng sureci bitince autowall ile beraber göstermeyi planlıyorum
crosshair distance ve player distance sadece fovda çalışıyor fov kapalıyken hepsini devre dışı bırakıyorum şuanlık çünkü 0.1ms 0.2ms felan bekleme süresi giriyor oyuncu başına
Oyuncu başına 0.1-0.2ms gecikme yaşadığın Loop'u yazmayı nasıl başardın O,o Zaten Entity Loop'un var, ESP drawlıyorsun. Optimize için doğru yerde hesaplarsan kayıp yaşamazsın..crosshair distance ve player distance sadece fovda çalışıyor fov kapalıyken hepsini devre dışı bırakıyorum şuanlık çünkü 0.1ms 0.2ms felan bekleme süresi giriyor oyuncu başına
Görmemiştim, tüh. Boşvertriggerbot pastıng pardon developıng sureci bitince autowall ile beraber göstermeyi planlıyorum
bir oyuncuyu vurduğumda bir sonraki hedefi bulana kadar tüm entitylerin pozisyonları alıp tek tek hesaplama yapıyor Şuanda onu optimize etmeye çalışıyorumOyuncu başına 0.1-0.2ms gecikme yaşadığın Loop'u yazmayı nasıl başardın O,o Zaten Entity Loop'un var, ESP drawlıyorsun. Optimize için doğru yerde hesaplarsan kayıp yaşamazsın..
Görmemiştim, tüh. Boşver