F4TiH
Emekli Mod
ne kadar fps alıyon csgodaohh dostum ben apu sistemle oynuyorum .d
ne kadar fps alıyon csgodaohh dostum ben apu sistemle oynuyorum .d
ben valo hilesi paylaşmadım hacısizin paylaştığınız valorant hilesini nerede bulabilirim
sagolasin kankam
rica ederim iyi forumlarEline koluna sağlık
ne zaman paylaşırsın?ben valo hilesi paylaşmadım hacı
hwid ban yedim valoranta müsait olduğumda pc yi yeniden kurup ayarlarını yapıp banı kaldıracağım elimde 2 adet valoran hilesi var ud kendim deneyip öyle paylaş cam kullanmadığım çalışmayan hileyi forumda paylaşmam hacı takip et bir kaç güne paylaşırımne zaman paylaşırsın?
hwid ban yedim valoranta müsait olduğumda pc yi yeniden kurup ayarlarını yapıp banı kaldıracağım elimde 2 adet valoran hilesi var ud kendim deneyip öyle paylaş cam kullanmadığım çalışmayan hil
dostum config oluşturunca oyun kapanıyor bendenmi kaynaklı yoksa hilenin kendisimi sorunlu ?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Durum : 04.02.2022 Undetected
VİDEO MÜSAİT OLDUGUMDA EKLİYECEGİM
Aimbot - otomatik olarak düşmanların kafalarına nişan alın Triggerbot - Düşman oyunculara otomatik olarak ateş eder Glow ESP - Bir düşman duvarından görebilirsiniz Chams - tüm vücudu kaba bir parıltıyla kaplar Radar Hack - Düşman oyuncuları radarda gösterir Geri Tepme Kontrol Sistemi - geri tepme kontrol sistemi Bunnyhop - normal bhop Flaş Yok - kör bir el bombası tarafından kör edilmeyeceksiniz Duman yok - el bombalarından duman görmeyeceksiniz Cilt Değiştirici - ücretsiz dış görünümler kullanılabilirsiniz Skin Changer (Ücretsiz silah kaplamalar kullanılabilir)
1- Hileyi alttaki linkden indirin.
2- Dosyaları rardan masaüstüne çıkaralım.
3- Masaüstündeki CSGOKUKLA V1.0.0.exe'yi çalıştırın.
4- "Cs go açılıyor." yazısı geldiğinde Steam hesabınıza giriş yapın ve oyuna giriş yapın. (steam hesabı açıksa oto girecektir oyuna)
5- Oyuna giriş yaptıktan sonra masaüstüne dönüyoruz.
6- CSGOKUKLA V1.0.0.exe uygulamın üzerine gelip yazıyla dll dosyasını secin yazan yere tıklıyoruz.
7- vanity_cracked.dll masaüstünde üzerine gelip aç diyoruz.
8- başarıyla enjekte edildi yeşil yazıyla hilenin aktif olduğunu göreceksiniz oyuna girip insert tuşuyla hilenin menüsünü açıp ayar yapabilirsiniz iyi oyunlar
NOT : HİLE ÇALIŞMASSA GÖRÜNTÜ AYARLARINDAN OYUNU TAM EKRAN PENCERİLİ AÇ İŞARETLEYİN.
UYARI : HİLEYİ İNDİRİP AKTİF ŞEKİLDE KULANAN ARKADAŞLAR SPAM YAPMADAN KONUNUN ALTINA YORUM YAPIN YAPACAKSANIZ
oluşturdugun config hilenin belgelerim kayıt yolunda gözüküyormu baktınmı hiçdostum config oluşturunca oyun kapanıyor bendenmi kaynaklı yoksa hilenin kendisimi sorunlu ?
rica ederimEline sağlık agam
config dosyasının gidecegi bir klasör bulunmuyor belgelerimdeoluşturdugun config hilenin belgelerim kayıt yolunda gözüküyormu baktınmı hiç