tamam cano kasılmış hesap ilk mail veren bulursan söyleknka bu arkadaş 550 istiyo item satışta 250 ye var bakabilirsin git ordan al 0 maç ilk mail
tamam cano kasılmış hesap ilk mail veren bulursan söyleknka bu arkadaş 550 istiyo item satışta 250 ye var bakabilirsin git ordan al 0 maç ilk mail
tamam cano kasılmış hesap ilk mail veren bulursan söyle
kanki kafanı yorma be o hesaplar sıfır ve maile devrediyor ben sana direk oluşturduğum maili vericem hesabı oluştururken ayrıca sıfır hesap alıp kasıcaksın günde 2 maç sonra 22 saat bekletiyor onu bekliyeceksın bunda öyle bi dert yok bu konuda daha fazla polemik yaratmayada gerek yokLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Polemik yapmıyorum ayrıca ilandaki hesapların ilk mail veriliyor değiştirebiliyorsun. Tabikide birden 500-550 sadece seçkin almak için bayılmak istemeyenler olabilir o nedenle bilgilendirme amaçlı yazdım. Sizede hayırlı satışlar hesap normal ederinin üstünde ama pazarlık varmış anlaşırsınız biriyle umarım hayırlı günler.kanki kafanı yorma be o hesaplar sıfır ve maile devrediyor ben sana direk oluşturduğum maili vericem hesabı oluştururken ayrıca sıfır hesap alıp kasıcaksın günde 2 maç sonra 22 saat bekletiyor onu bekliyeceksın bunda öyle bi dert yok bu konuda daha fazla polemik yaratmayada gerek yok