yemezsin diye düşünüyorum ben vac bypass'sız junk code ile kullanıyorum mevlana açınca vac yiyorum. mevlana açmadığım zaman belli edersem overwatch yiyorum sadece. belli etmezsen yemezsin benceBirkaç junk code vs atsam bypass kullansam vac yemem dimi
Heee o zaman yerim kırmızı faktöre düşer ordan zınk vac sıkıntı birazyemezsin diye düşünüyorum ben vac bypass'sız junk code ile kullanıyorum mevlana açınca vac yiyorum.
valla bilmiyorum hocam, normal bi şekilde oynadığımda ban yemiyorum.Heee o zaman yerim kırmızı faktöre düşer ordan zınk vac sıkıntı biraz
Normal osiris de sorun yok ama menüsü güzel değil onu değiştirebilirmiyimvalla bilmiyorum hocam, normal bi şekilde oynadığımda ban yemiyorum.
değişir hocamNormal osiris de sorun yok ama menüsü güzel değil onu değiştirebilirmiyim
Dc den eklesem yağrın yardımcı olsan olurmudeğişir hocam
ben imgui'yi çok bilmiyorum ama internetten bulabilirsin hocam.Dc den eklesem yağrın yardımcı olsan olurmu
Biraz araştırdım 0 dan gui yapan var ama başka hileye gui ekleyen yokben imgui'yi çok bilmiyorum ama internetten bulabilirsin hocam.
chatgpt'ye sormayı denedin mi?Biraz araştırdım 0 dan gui yapan var ama başka hileye gui ekleyen yok