hocam key auth u nereye koyacağım vs onu bilmiyorum bilsem yapmıştım bile çoktan bir de osiris in menüsünü beğenmiyorum başka bir şey varmıdirek kopyala yapıştır yapman için :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
siteden secret key gibi bilgileri alıp Loader_Main/Login.h içerisinehocam key auth u nereye koyacağım vs onu bilmiyorum bilsem yapmıştım bile çoktan bir de osiris in menüsünü beğenmiyorum başka bir şey varmı
std::string name = "keyauth name";
std::string ownerid = "keyauth ownerid";
std::string secret = "keyauth secret";
std::string version = "keyauth version";
Visual studio 2017 kullanıyorum sıkıntı yaratmaz dimisiteden secret key gibi bilgileri alıp Loader_Main/Login.h içerisinebu şekilde. yapamazsan yardımcı olabilirim. discord : batu?#1337C++:std::string name = "keyauth name"; std::string ownerid = "keyauth ownerid"; std::string secret = "keyauth secret"; std::string version = "keyauth version";
bu osiris menüsü değil.hocam key auth u nereye koyacağım vs onu bilmiyorum bilsem yapmıştım bile çoktan bir de osiris in menüsünü beğenmiyorum başka bir şey varmı
ben 2019 kullanıyorum tavsiye ederim sıkıntı çıkartır diye tahmin ediyorum. [aslında bilmiyorum] 2si de 2019 da sorunsuz çalışıyorVisual studio 2017 kullanıyorum sıkıntı yaratmaz dimi
Bildiğimiz aynı osiris özellikleri var ama dimibu osiris menüsü değil.
evet, ve ekstra özellikler varBildiğimiz aynı osiris özellikleri var ama dimi
Birkaç junk code vs atsam bypass kullansam vac yemem dimievet, ve ekstra özellikler var
Ben niye bu kadar dimi yazmışım laBirkaç junk code vs atsam bypass kullansam vac yemem dimi