CS:GO Novo Hack craked | Legit, Rage, Trigger, Esp, Visual, Skin

CRACKLİ HİLEDİR EFENDİM LİNK: ŞİFRE 123

HİLE NASIL ÇALIŞIR ?
1- SİZE VERDİĞİM RARI KLASÖRE ÇIKARIN
2- CSGOYA GİRİŞ YAPIN
3-İNJECTOR EXEYİ YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRIN ÇIKAN EKRANDA csgo.exe yazıp enterlayın daha sonrasında novo-Crâck.dll yazıp enterlayın hile aktifleşecektir ins tuşuyla açılır
4- cmdyi kapamaya çalışmayın yoksa oyunda kapanır
ŞUNUNDA BİLGİSİNİ VERİCEM BENİM VERDİĞİM İNJECTORU KULLANMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ VTSİ BİRAZ KABARIK OLDUĞU İÇİN KENDİ İNDİRDİĞİNİZ İNJECTORU VS KULLANABİLİRSİNİZ!!!

VİRUSTOTAL:
VİRUSTOTAL2:
Video ekledik hocam denendi :D ban riski bilinmemektedir main hesabınızda denemeyin efendim

vt eklemen gerekir

CRACKLİ HİLEDİR EFENDİM LİNK: ŞİFRE 123

HİLE NASIL ÇALIŞIR ?
1- SİZE VERDİĞİM RARI KLASÖRE ÇIKARIN
2- CSGOYA GİRİŞ YAPIN
3-İNJECTOR EXEYİ YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRIN ÇIKAN EKRANDA csgo.exe yazıp enterlayın daha sonrasında novo-Crâck.dll yazıp enterlayın hile aktifleşecektir ins tuşuyla açılır
4- cmdyi kapamaya çalışmayın yoksa oyunda kapanır
ŞUNUNDA BİLGİSİNİ VERİCEM BENİM VERDİĞİM İNJECTORU KULLANMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ VTSİ BİRAZ KABARIK OLDUĞU İÇİN KENDİ İNDİRDİĞİNİZ İNJECTORU VS KULLANABİLİRSİNİZ!!!

VİRUSTOTAL:
VİRUSTOTAL2:
Video ekledik hocam denendi :D ban riski bilinmemektedir main hesabınızda denemeyin efendim

Ellerinze Sağlık Efenim. HVH Sunucularında Deneyeceğim.

İndirmeye, uğraşmaya değmez daha az uğraştıracak daha iyi hileler var. Osiris bile bundan daha iyi bu ne iğrenç hile menüsüdür

İndirmeye, uğraşmaya değmez daha az uğraştıracak daha iyi hileler var. Osiris bile bundan daha iyi bu ne iğrenç hile menüsüdür
ayarları bana biraz karışık geldi doğrudur osiris bu hile menüsüne göre daha sade bir şekilde ve kolay

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt