Godbrand Emekli fenomen Master Üye Katılım 5 Tem 2022 Mesajlar 986 Beğeniler 188 Yaş 28 İletişim 12 Ağu 2022 #1 Cs de awp kullanırken ateş ettikten sonra scope otamatik açılıyor bunu nasıl kapatıyorduk bir türlü bulamadım maça girecem geç kaldım
Cs de awp kullanırken ateş ettikten sonra scope otamatik açılıyor bunu nasıl kapatıyorduk bir türlü bulamadım maça girecem geç kaldım
Snap Silver Üye Katılım 10 Ağu 2022 Mesajlar 85 Beğeniler 18 12 Ağu 2022 #2 Hayır yok bu yüzden yıllardır ateş ettikten sonra q-q yaparak silah değiştirmeye alışkın tüm oyuncular.
Hayır yok bu yüzden yıllardır ateş ettikten sonra q-q yaparak silah değiştirmeye alışkın tüm oyuncular.
Beatrix 𝓚𝓪𝓻𝓪𝓷𝓵ı𝓴𝓽𝓪 𝓫𝓲𝓵𝓮 𝓹𝓪𝓻𝓵𝓪 Diamond Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 524 Beğeniler 46 12 Ağu 2022 #3 sezarburada' Alıntı: Cs de awp kullanırken ateş ettikten sonra scope otamatik açılıyor bunu nasıl kapatıyorduk bir türlü bulamadım maça girecem geç kaldım Genişletmek için tıkla ... ayarlardan tuş değiştir knk
sezarburada' Alıntı: Cs de awp kullanırken ateş ettikten sonra scope otamatik açılıyor bunu nasıl kapatıyorduk bir türlü bulamadım maça girecem geç kaldım Genişletmek için tıkla ... ayarlardan tuş değiştir knk