Çözüldü cs 2 source

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan flusyt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

flusyt

Efsane Üye
bildiniz esp aimbotu vs... olan source varmı cs 2 için paste için falan deil kendim kullanıcam birde mesela biri attı onun ben offsetlerini güncellesem yeterli olur mu

image.png

image.png

sen bişeyler mi karıştırıyon?

kanka site yapıp(yaptım localde duruyo) hile ile ile entegre etmeyi deniyecem sonra öğrendikten sonra kendim yapmayı denicem amacım satmak deil maddi durumum kötü deil şükür sadece geleceğe yatırım

kanka site yapıp(yaptım localde duruyo) hile ile ile entegre etmeyi deniyecem sonra öğrendikten sonra kendim yapmayı denicem amacım satmak deil maddi durumum kötü deil şükür sadece geleceğe yatırım
siteye hileyi entegre etmek? authu mu kast ettin

siteye hileyi entegre etmek? authu mu kast ettin
bi nevi şöyle amacım siteye giriş yaptıktan sonra bi dashboard olcak orda satın alınan key ve loader gözükecek kolay bişey olabilir belki bunu yapmak paste yapmak istesem belki 2k 3k ya birine yaptırırdım satardım amacım dediğim gibi öğrenmek çünkü ben video izliyerek veya okuyarak öğrenemediğimi fark ettim deneye deneye daha iyi oluyor

bi nevi şöyle amacım siteye giriş yaptıktan sonra bi dashboard olcak orda satın alınan key ve loader gözükecek kolay bişey olabilir belki bunu yapmak paste yapmak istesem belki 2k 3k ya birine yaptırırdım satardım amacım dediğim gibi öğrenmek çünkü ben video izliyerek veya okuyarak öğrenemediğimi fark ettim deneye deneye daha iyi oluyor
image.png

php öğrenmeden admin panelli site kurmak istiyosun offset updatelemeyi bilmeden hile pastelemek istiyosun önce dilleri öğrenip öyle kolları sıvamaya ne dersin senin adına daha iyi olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt