![]()
![]()
sen bişeyler mi karıştırıyon?
4K da yakalandı valla :dD youtube ta 2 saat baksa anliyacak ama uğraşası yok![]()
![]()
sen bişeyler mi karıştırıyon?
NJSADLKFNGASJDLKŞGNBJASDKBGNASD hile pasteleyip satarken flusty'nin yüzsüzlük4K da yakalandı valla :dD youtube ta 2 saat baksa anliyacak ama uğraşası yok
siteye hileyi entegre etmek? authu mu kast ettinkanka site yapıp(yaptım localde duruyo) hile ile ile entegre etmeyi deniyecem sonra öğrendikten sonra kendim yapmayı denicem amacım satmak deil maddi durumum kötü deil şükür sadece geleceğe yatırım
bi nevi şöyle amacım siteye giriş yaptıktan sonra bi dashboard olcak orda satın alınan key ve loader gözükecek kolay bişey olabilir belki bunu yapmak paste yapmak istesem belki 2k 3k ya birine yaptırırdım satardım amacım dediğim gibi öğrenmek çünkü ben video izliyerek veya okuyarak öğrenemediğimi fark ettim deneye deneye daha iyi oluyorsiteye hileyi entegre etmek? authu mu kast ettin
geleceğin pasteri olarak görüyorum offsetleri güncellesen yeterli olacaktır büyük ihtimalle.bildiniz esp aimbotu vs... olan source varmı cs 2 için paste için falan deil kendim kullanıcam birde mesela biri attı onun ben offsetlerini güncellesem yeterli olur mu
bi nevi şöyle amacım siteye giriş yaptıktan sonra bi dashboard olcak orda satın alınan key ve loader gözükecek kolay bişey olabilir belki bunu yapmak paste yapmak istesem belki 2k 3k ya birine yaptırırdım satardım amacım dediğim gibi öğrenmek çünkü ben video izliyerek veya okuyarak öğrenemediğimi fark ettim deneye deneye daha iyi oluyor
keşke paste yapcak kadar bilgim olsa daha 2 gün oldu yazılma gireligeleceğin pasteri olarak görüyorum offsetleri güncellesen yeterli olacaktır büyük ihtimalle.