yamtar3835
Silver Üye
beyler sa cs2 için hile arıyorum free olsa iyi olur ama diğerlerinde bakacam ez global cracli kullanıyordum
ana dil angara ondandırsenin türkçe bozuk
ana dil angara ondandır

Akşam saat 5 gibi gelir dostum ve 1 hafta bedavareis saat kaçta ve kaç dolar olur
gardas tester olcaksın deme sakınAkşam saat 5 gibi gelir dostum ve 1 hafta bedava
ben de yedim şuan 31 gün bekleme sürem var fakat legit oynadığım 1-2 ay hiçbir şey olmadı ama maçıma 2 kere hile geldi ilkinde 7 gün ikincisinde 31 gün yedim ve hala bekliyorum sebebi ise insert->configs->hvh->loadmidnight yüzünden 5 kere vac yedim
gardas midnight hvh karsıma gelsen kurabiye gibi yerimben de yedim şuan 31 gün bekleme sürem var fakat legit oynadığım 1-2 ay hiçbir şey olmadı ama maçıma 2 kere hile geldi ilkinde 7 gün ikincisinde 31 gün yedim ve hala bekliyorum sebebi ise insert->configs->hvh->load![]()
testera gerek yok hile son güncellemede fix bile yemedi üşengeçliğime yenik düştü sadecegardas tester olcaksın deme sakın
senden kaynaklı olabilir 6 aydır kullanıyorum bi sıkıntı yokdaha önce freezehook kullandım esp o kadar fazla kasıyorduki dcyi kapatmak zorundaydım nvidiadan kayıtta alamıyordum
offset kullandığın için düşmedi schema sistemi kullansaydın görürdüm senitestera gerek yok hile son güncellemede fix bile yemedi üşengeçliğime yenik düştü sadece![]()