evet aktıf olarak nıxı kullanıyorum sıteden card ile alamıyosun resellerden 120 falan alablrsn 14 dayücretine baktım, 14 gün 299 ruble galiba ruble türkiyede çok ucuz
299 ruble =~ 100₺ civarı bir rakam
güzelmiş sanırım alacagımücretine baktım, 14 gün 299 ruble galiba ruble türkiyede çok ucuz
299 ruble =~ 100₺ civarı bir rakam
ama hvh sunucusunda zevk almassın nıxle 2 3 kıl belkı alır veya almazsıngüzelmiş sanırım alacagım
düzgün config yaptığın her hilede bir başka hileden daha üstünsün hileye bağlı değil bu sana bağlıama hvh sunucusunda zevk almassın nıxle 2 3 kıl belkı alır veya almazsın
neverlose alıyım dicem o da dünyalar kadar paraama hvh sunucusunda zevk almassın nıxle 2 3 kıl belkı alır veya almazsın
dostum her hile aynımı sanıyosun nıx 5 dolarlık bır hıle neverlosede 30 euroluk bır hıle ozaman herkes nıx alsın cok saçma yorumdüzgün config yaptığın her hilede bir başka hileden daha üstünsün hileye bağlı değil bu sana bağlı
cs go da otc v3 ile bitane japondan 50 tlye cfg aldım çatur çutur vuruyordum bide Crâck otc v3 dü hidip birine 100 tlye satıp o japondan daha fazla cfg almıstımdüzgün config yaptığın her hilede bir başka hileden daha üstünsün hileye bağlı değil bu sana bağlı
neverlose alıyım dicem o da dünyalar kadar para
SpirtHack'de alabilirsin öneririm eskiden güzel bir hileydics go da otc v3 ile bitane japondan 50 tlye cfg aldım çatur çutur vuruyordum bide Crâck otc v3 dü hidip birine 100 tlye satıp o japondan daha fazla cfg almıstım