Cs 2 Hi̇le Öneri̇si̇

türk ödeme yöntemleri geçmiyor kankam midnight sitesinde
Ezmod'dan almak zorundayız yani 6 dolara aslında sitesinden ödeme ekranına kadar gelmiştim merak edip mastercard falan yazıyordu ama geçmiyor demekki 6 dolarda 206 tl ediyor nerdeyse arada 50 TL gibi bir fark var

prime hesap satarım kanka sana

ilgilenirsen 450tl'ye item satış linki koyarım dc:emirhanv23
450 TL verecek olsam 400 TL'ye sıfırdan alırım

sorduğun da soru olsun knkm:D ezglobal tabi
ciddi soruyorum şakanın sırası değil.

Ezmod'dan almak zorundayız yani 6 dolara aslında sitesinden ödeme ekranına kadar gelmiştim merak edip mastercard falan yazıyordu ama geçmiyor demekki 6 dolarda 206 tl ediyor nerdeyse arada 50 TL gibi bir fark var
kankam dene yinede istiyorsan ama olmuyor olmadığı için bende ezmoddan alıyorum

türk ödeme yöntemleri geçmiyor kankam midnight sitesinde
birde kimse ilk soruma cevap vermemiş sadece wallhack kullanıcağım acaba daha ucuza ban yedirmeyen hile var mıdır diyorum. Tercihim external'dı her zaman ama tam ekran oynanmıyormuş onda bu yüzden mecburi İnternal alıcağız

birde kimse ilk soruma cevap vermemiş sadece wallhack kullanıcağım acaba daha ucuza ban yedirmeyen hile var mıdır diyorum. Tercihim external'dı her zaman ama tam ekran oynanmıyormuş onda bu yüzden mecburi İnternal alıcağız
tam ekran modda oynayamıyorsun ama tam ekran pencerelide oynanıyor externallarda, external istiyosan pellix öneririm ya da kernel driveri bulunan biz external. Piyasada en ucuzuda midnighttır

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt