Çalışmıyor CS-2 Aimstar Yeni̇ Versi̇yon

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kaldırmada kıreki kürek yap dc adımı boya
tamam.

tabi aga v2 paste v3 değil senkronizsyon filan ekledik sadece neverlozde var aga 30 dolara menü yaptıurdım giktubdan sereceyi aldım satiom işte peyst falan değil kanıtın var mı beys olarak v2de kulandik kk v3de yok gülme emojisi

tamam.

tabi aga v2 paste v3 değil senkronizsyon filan ekledik sadece neverlozde var aga 30 dolara menü yaptıurdım giktubdan sereceyi aldım satiom işte peyst falan değil kanıtın var mı beys olarak v2de kulandik kk v3de yok gülme emojisi
ne 30 dolari menusu olum deluzyonel misin sen, dun turemis insanlarla cok karistirdin sanirim beni.

30 dolara menu yaptirdigim icin mi her şeyin çizimi burada duruyor, en ince ayrıntısına kadar?
image.png

ayrıca eğer biraz araştırsaydın bunu dürüstçe yanıtladığım diğer forumlardaki konulara da rastlayabilirdin.
image.png

v2 satış konusunda da x0ne pastelemekten beyni yanmış bir arkadaş, bari ismini değiştirseydin pastelediğin şeyin demiş...
biz zaten v2 satış konusu için her şey sıfır bir proje dememiştik, yaşanılan bu kadar polemiğin ardından v3 sürümünü geliştirmeye aldık ve yaklaşık 1 ay içerisinde bitirmiş olduğumuz v3 sürümüne geçiş yaptik.
güncelleme notlarında dahi credits verdiğimiz cs2-sdk ile artık bir bağlantımız olmadığını da belirttik.

siz paster kelimesini yanlış biliyorsunuz bence. farklı bir üründe olan özelliği aha bak bunda var ben de pasteleyim diyip, kodu olmayan bir şeyi kim pasteleyebilir? dürüstçe yanıtını bekliyorum.
sana karşı herhangi bir sorunum veya bir şeyim bulunmuyor fakat her fırsatta gömmeye çalışıyorsun, ben de kendimi ezdirecek değilim.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt