alternative çok iyi bencde strafe filanda vardıben banlatıyor kullanmayın demedim eskiden alternative kullanıyordum ve özellikleri olsun banlatmaması gibi bircok sebebden dolayı onu kullanıyordum istiyorsan biraz araştır
oylemı olmus kardesımoyunumu çok fena kastırıyor ama manyak hile
legit? cs1.6 dan mı bashsediyoruz.. rankmı kasıcaksın 1.6 daknk alternative update getirdikten sonra artık rage açamıyorsun , full legit kasman gerek psilent 1 yapıpta oynayabilirsin farketmez.
crackli dısı rage oynayamıyorsun sw lerde legit ayarlarla anca vuruyorsunlegit? cs1.6 dan mı bashsediyoruz.. rankmı kasıcaksın 1.6 da
sende varsa rica etsem atabilir misin ?hpp v6 best
hileyi biliyorum dediğin gibi kaliteli ve özenle yapılmış dc üzerinden bende yardımcı olup gösterebilirimsorun yok istersen dc ver gösterebilirim
bu adamın hilesi çoğu kişi hileyi bilmiyor ve cs 1.6 hilesi arayan cok oluyor bende paylaşmak istedim istersen dc ver çalışıp çalışmadığını gösterebilirim
öyle adminler direkt wargods veya tw çağırıyor admin olup hile açmak daha mantıklı. alternative nin legit ayarlarıda gayet tatmin edici.crackli dısı rage oynayamıyorsun sw lerde legit ayarlarla anca vuruyorsun
tw cagırmaları bi şey degistirmiyor saklamasını bilen psilent 1.2 oynasa bile yakalayamazlar tw verildi permiyle o sw de 70 kill bile alır , adminlerin cogu yaslı dayı bunak hepsi saklanması kolay bayaöyle adminler direkt wargods veya tw çağırıyor admin olup hile açmak daha mantıklı. alternative nin legit ayarlarıda gayet tatmin edici.