CS 1.6 Kaliteli Hack

ben banlatıyor kullanmayın demedim :D eskiden alternative kullanıyordum ve özellikleri olsun banlatmaması gibi bircok sebebden dolayı onu kullanıyordum istiyorsan biraz araştır
alternative çok iyi bencde strafe filanda vardı

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
knk alternative update getirdikten sonra artık rage açamıyorsun , full legit kasman gerek psilent 1 yapıpta oynayabilirsin farketmez.
legit? cs1.6 dan mı bashsediyoruz.. rankmı kasıcaksın 1.6 da :D

sorun yok istersen dc ver gösterebilirim

bu adamın hilesi çoğu kişi hileyi bilmiyor ve cs 1.6 hilesi arayan cok oluyor bende paylaşmak istedim istersen dc ver çalışıp çalışmadığını gösterebilirim
hileyi biliyorum dediğin gibi kaliteli ve özenle yapılmış dc üzerinden bende yardımcı olup gösterebilirim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
crackli dısı rage oynayamıyorsun sw lerde legit ayarlarla anca vuruyorsun
öyle adminler direkt wargods veya tw çağırıyor admin olup hile açmak daha mantıklı. alternative nin legit ayarlarıda gayet tatmin edici.

öyle adminler direkt wargods veya tw çağırıyor admin olup hile açmak daha mantıklı. alternative nin legit ayarlarıda gayet tatmin edici.
tw cagırmaları bi şey degistirmiyor saklamasını bilen psilent 1.2 oynasa bile yakalayamazlar tw verildi permiyle o sw de 70 kill bile alır , adminlerin cogu yaslı dayı bunak hepsi saklanması kolay baya

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt