Cs 1.6 Hppv6 Crâck İsteği

Neden bilmiyorum ama paylaştığım post silinmiş. İsterseniz tekrardan link atabilirim. Crâck + source kod ile birlikte

Piyasada bulunan en sağlam hilelerden birisi ve bu hilenin cracklenmesinin gerektiğini düşünüyorum cs 1.6 oyununun güncelde hala çok oyuncusu bulunuyo ve forumdada kullandığımız hileler o kadar kaliteli değil o yüzden cracklerseniz çok sevinirim eminim benimle beraber birçok oyuncusuda sevinir
HPP hack'in çok büyük bir geçmişi var, o günlerde hile MIDNIGHT'tan sonra CS 1.6 için en iyilerden biriydi (ör. Cheatcore). Birisi hala onu kullanıyor (her ay 20 veya 30 müşteri gibi) ama hile yavaş yavaş ölüyor, aylar içinde herhangi bir güncelleme almıyor ve kodlayıcılar onu daha iyi hale getirmek için hiçbir şey yapmıyor. Çökmeler, crackli sürüm sorunu değildir, en son sürümle aynıdır, yani hilede çok fazla hata vardır.

Hppv6 keklendi bile :) Birazdan atarım foruma :crycat:

teşekkürler. Emeğine sağlık

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Şuan 1 arkadaş paylaştı bakabilirsin dostum forumda mevcut şuanda kontrol ediliyor

hppv6 dan iyi bir hile bulunuyorsa piyasada ve elinde varsa onlarıda paylaşabilirmisin hocam ellerine sağlık

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt