Cs 1.6 Ban hakkında

enesoguzhan

Gold Üye
Komik gelecek biliyorum bu sunucudan ban yediğimiz de kaldıramıyorum şimdi eskiden modem resetleyip giriliyordu şimdi nasıl gircem cogu sunucudan banlıyım :D

Modem kapat aç +

Dosyanın kullanışının videosu;

bende nedense işe yaramadı ya
Yapamamışsındır ya da sunucudaki plugin üzerinden ban atmışlardır mesela ahiretban uzaban gibi. İkisinden birisinde işe yaramıyordu onlardan birisinden yemişsindir onları da kaldıramazsın neye attıklarını bilmiyorum bilsem yardımcı olurum. Hangi sunucudan ban yedin birde onu söyle duruma göre söyliyim.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Komik gelecek biliyorum bu sunucudan ban yediğimiz de kaldıramıyorum şimdi eskiden modem resetleyip giriliyordu şimdi nasıl gircem cogu sunucudan banlıyım :D
1 ay sal bak hepsi nasıl açılıyor ayda bir ban reset atıyor onlar

Yapamamışsındır ya da sunucudaki plugin üzerinden ban atmışlardır mesela ahiretban uzaban gibi. İkisinden birisinde işe yaramıyordu onlardan birisinden yemişsindir onları da kaldıramazsın neye attıklarını bilmiyorum bilsem yardımcı olurum. Hangi sunucudan ban yedin birde onu söyle duruma göre söyliyim.
mesela fy_iceworld 95.173.173.77 den ban yedim

1 ay sal bak hepsi nasıl açılıyor ayda bir ban reset atıyor onlar
1 ay kim bekler :D

Attığım şekilde açılması lazım nası açılmadı? Konsoldan ss atar mısın, konsolda ban hakkında bir şey yazıyor mu?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt