crypto ile para gönderdim dolandırıldım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ve belli bir gün geçtikten sonra artık para yandi diyosunuz. vay ben böyle işin anasini avradini ya

TR De olursa?
kral sen neye dayanarak adama 800 dolar attın 16 gün beklerken hiç mi düşünmedin bunların olabileceğini

74 dolar okumuştum 754müş ne alışverişiydi acaba

valla 750 dolarık bişeyi crypto ile aldıysan illegal bişey yapmışsın muhtemelen üstüne gitsende seninde başını yakarlar

754$ USDT Hesabina gönderdim adamın beni her yerden engelledi bu parayi nasıl alabilirim geri?
Binace dışı bir uygulama ile transfer gerçekleştirdiysen parayı geri alamassın, fakat Binace ile gerçekleştirdiysen transferden sonra 1-7 gün içerisinde canlı destek veya raporlama gibi bir işlem yaparsan alabilirsin fakat buda çok uzun bir iş çünkü kimin doğruyu söylediği bilinemez, kısaca özet alamassın tek seferde böyle büyük transferler yerine bölerek işini güvene al veya video kaydı al, video kaydı alırsan işin çok daha hızlı çözülür dolandırılma gibi bir mevzuda.

valla 750 dolarık bişeyi crypto ile aldıysan illegal bişey yapmışsın muhtemelen üstüne gitsende seninde başını yakarlar
Bu da var tabi 750 $ ücreti ne için ödediğin de önemli

afiyet bal şeker olsun eğer dini inancınız varsa tanrının çalışma mantığı şudur allahım paramı geri ver derseniz para gelmez ama bir yerden para çalıp allahım beni affet derseniz çalışır anca öyle geri alabilirsiniz

konunun zıngo feyk olma ihtimali var gibi geliyor 50dakika önce forumda dolaşıp yorum yapan birisi 30dk sonra konuyu açmış olması tuhaf geldi sonuçta olay 16gün önce olmuş bilemedim

alamazsın hocam 7 gün sınırın var o da kanıtlayabilirsen 16 gün bekletmiş seni o şu anda o para ile viskisini falan yudumluyordur XD geçmiş olsun

75 Dolar Okudum Yorumlara bi geldim 754 dolar yazıyor kendı kendıme soruyorum 74 dolar için savcılık ne alaka diye

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt