Bluestack ten nasi açtınız hocam yardımcı olurmusunuzEmulatör çalışıyor bu arada ben bs 5 de kendim test ettim
Bluestack ten nasi açtınız hocam yardımcı olurmusunuzEmulatör çalışıyor bu arada ben bs 5 de kendim test ettim
O Emulator değil,Hilenin koruması olan Emulator den bahsediyor hocam.Bluestack ten nasi açtınız hocam yardımcı olurmusunuz
O Emulator değil,Hilenin koruması olan Emulator den bahsediyor hocam.
Hee anladım Hiledede var buarada Emulator,Maç sonları oyun çôküyor.Hayır direkt bluestacks olan emulatorden bahsediyorum
Hee anladım Hiledede var buarada Emulator,Maç sonları oyun çôküyor.
Sen hangi emulator kullanıyon reisRootlu bluestacksler var onlar indirilip çok rahat gameguardian yüklenip lua çalıştırılıyor arkadaşlar çok soruyor ama bana sormak yerine 2 yt videosu izleseler çözecekler
Hocam bluestacks te emulator hatası vermiyormu onu nasıl bypasslarimRootlu bluestacksler var onlar indirilip çok rahat gameguardian yüklenip lua çalıştırılıyor arkadaşlar çok soruyor ama bana sormak yerine 2 yt videosu izleseler çözecekler
Hocam bluestacks te emulator hatası vermiyormu onu nasıl bypasslarim
Sen hangi emulator kullanıyon reis
indirme linki varmı reis yoksa memu kurcam oda olur demiBypasslı olanları var hocam araştırmak lazım
Bs5 root by russianbear
indirme linki varmı reis yoksa memu kurcam oda olur demi