Ya kullan geç işte direk ne aşağılıyosun awwentranın paylaştıgında yok fieldları çekmiş ben ikna oldum şahsen
dostum inan amacım o değil seviliyorsunYa kullan geç işte direk ne aşağılıyosun aw
ayrıca konudan alakasız jn ile mappingi eşleştirmek mi lazım çalışması için hileninDigerinin paylastiginda asiri az mapping var eger hile yapmak istiyosan mapping hersey modül eklemek istiyosan mapping hersey bitane lavuk 700 kb paylasmis ne paylastigini kendisi bile bilmiyor
Wentranin paylastiklariyla benim paylastiklarim esit sayidami wentrada fieldlar varmi??
Valla bizde anlamadık aydınlatacak varmı ?ayrıca konudan alakasız jn ile mappingi eşleştirmek mi lazım çalışması için hilenin
şuana dek herangi bir hile pub olmadan srcsi ile muhtelemen yapamacağızValla bizde anlamadık aydınlatacak varmı ?
@atapiro babayı bekliyecez artık Yaparsa Baba yaparşuana dek herangi bir hile pub olmadan srcsi ile muhtelemen yapamacağız
opencode veya antigravity aç craftrisenin mappingsleri değişti yenileriyle güncelle de mappingsleri at yaparşuana dek herangi bir hile pub olmadan srcsi ile muhtelemen yapamacağız
doğrumuki bunların hepsiopencode veya antigravity aç craftrisenin mappingsleri değişti yenileriyle güncelle de mappingsleri at yapar