İnceleniyor Craftrise /yarım paste

s
Arkadaşlar hepinize merhaba bugun çoğu hileden dızlanmış modüllerle (paste) bir hile seriyorum önünüze
çoğunuzun polemik yaratacıgını biliyorum işine yarayan kullansın dll injectlendiğinde sorduğu şifre:cheatglobal
killaura modülü değiştirildi legit 1.5 2 saat götürüyor rage 1 2 maç çıkarırsınız rahat iyi kullanımlar
özür dileyerekten lütfen polemiğe girmeyelim
injector olarak: process hacker 2
Dowload linki
Virüs total linki

src sallasana kanka

Arkadaşlar hepinize merhaba bugun çoğu hileden dızlanmış modüllerle (paste) bir hile seriyorum önünüze
çoğunuzun polemik yaratacıgını biliyorum işine yarayan kullansın dll injectlendiğinde sorduğu şifre:cheatglobal
killaura modülü değiştirildi legit 1.5 2 saat götürüyor rage 1 2 maç çıkarırsınız rahat iyi kullanımlar
Dowload linki
Virüs total linki

kanka kaç daka banyer

Dowload linki
Virüs total linki

sen o siteye ben sana güzel kardesim

Ücretsiz Dosya Barındırma Servisleri​

Tarih: 26.07.2026
Aşağıda, test ettiğim ve kullanımı kolay bulduğum ücretsiz dosya barındırma servislerini listeledim.

⭐⭐⭐⭐ Sınırsız dosya boyutu – Dosya son 60 gün içinde en az 30 kez indirilirse sınırsız saklama süresi sağlar.
Servisin sahibi oldukça kibar ve kaliteli bir hizmet sunuyor. Kullanıcı gizliliğine ve anonimliğe önem veriyor. Depolama hizmeti satın almayı düşünüyorsanız sitesine mutlaka göz atmanızı öneririm. Ayrıca blog bölümünde, GitHub depolama kısıtlamasını aşmayı anlatan bir exploit yazısı da bulunuyor.
⭐⭐⭐ Anonim kullanım – Dosya başına 155 GB'a kadar – Tek kullanımlık indirme bağlantısı – Sınırsız saklama süresi.
Büyük veri sızıntılarının (database leak) paylaşımında sıkça tercih edilen, anonim kullanıma odaklanan bir hizmettir. DMCA taleplerine yanıt vermemesiyle bilinir.
⭐⭐⭐ Anonim kullanım – Dosya başına 105 GB'a kadar – Sınırsız saklama süresi.
Büyük veri sızıntılarının (database leak) paylaşımında sıkça tercih edilen, anonim kullanıma odaklanan bir hizmettir. DMCA taleplerine yanıt vermemesiyle bilinir.
⭐⭐ Dosya başına 50 GB'a kadar – Dosyalar 30 gün boyunca saklanır.
⭐⭐ Anonim kullanım – Dosya başına 20 GB'a kadar – Saklama süresi 1 gün, 7 gün, 30 gün veya sınırsız olarak ayarlanabilir.
⭐ Dosya başına 50 GB'a kadar – Dosyalar 7 gün boyunca saklanır.
⭐ Dosya başına 25 GB'a kadar – Saklama süresi 1 ila 7 gün arasında seçilebilir.
⭐ Dosya başına 10 GB'a kadar – Dosyalar 24 saat saklanır ve uçtan uca şifreleme (E2EE) ile korunur.
Dosya başına 25 GB'a kadar – Sınırsız saklama süresi.
Dosya başına 25 GB'a kadar – Kayıt gerektirmez – Saklama süresi 1 ila 7 gün arasında seçilebilir – İndirme limiti yoktur.
10 GB ücretsiz depolama alanı – Sınırsız saklama süresi.
Sınırsız dosya boyutu – Dosyalar 90 saat sonra otomatik olarak silinir.
Misafir kullanıcılar için 15 gün, kayıtlı kullanıcılar için son indirmeden itibaren 6 ay saklanır.
Dosya başına 10 GB'a kadar – Misafir kullanıcılar için 15 gün, kayıtlı kullanıcılar için son indirmeden itibaren 6 ay saklanır.
Dosya başına 100 MB'a kadar – Misafir kullanıcılar için 50 gün, kayıtlı kullanıcılar için son indirmeden itibaren 120 gün saklanır.
Dosya başına 2 GB'a kadar – Son indirmeden itibaren 90 gün boyunca saklanır.
Son indirmeden itibaren 60 gün boyunca saklanır.
Son indirmeden itibaren 60 gün boyunca saklanır.
Dosya başına 10 GB'a kadar – 60 gün saklama süresi.
Dosya başına 1 GB'a kadar – Misafir kullanıcılar için 1 ay, kayıtlı kullanıcılar için son indirmeden itibaren 3 ay saklanır.
Dosya başına 5 GB'a kadar – 30 gün boyunca indirilmeyen dosyalar silinir (her indirmede süre sıfırlanır).
Son indirmeden itibaren 30 gün boyunca saklanır.
Dosya başına 5 GB'a kadar – 60 gün saklama süresi.
Dosya başına 5 GB'a kadar – 30 gün saklama süresi.
Dosya başına 6 GB'a kadar – Dosyalar 21 gün boyunca saklanır.
Dosya başına 20 GB'a kadar – Dosyalar 3 gün boyunca saklanır.
Dosya başına 5 GB'a kadar – Dosyalar 7 gün boyunca saklanır.
Dosya başına 5 GB'a kadar – Dosyalar 7 gün boyunca saklanır.
Dosya başına 2 GB'a kadar – Varsayılan olarak ilk indirmeden sonra otomatik silinir.
Dosya başına 1 GB'a kadar – Saklama süresi 1 saat, 12 saat, 24 saat veya 3 gün olarak seçilebilir.
Dosya başına 20 GB'a kadar – Dosyalar 24 saat boyunca saklanır.
P2P (eşler arası) dosya aktarımı – Dosya boyutu sınırı yoktur.
Dosyaları aynı anda birden fazla ücretsiz dosya barındırma servisine yüklemenizi sağlar.

Mirrored.to Hakkında​

Site:

Birçok dosya barındırma servisini test ettikten sonra, Mirrored.to ile kullanmak için aşağıdaki beş servisi seçtim.

Seçim kriterlerim:
  • Kayıt gerektirmemesi
  • Bekleme süresi olmaması
  • Rahatsız edici reklamlar içermemesi
  • Hızlı indirme sunması
  • Kullanıcı dostu olması

Amacım​

Tamamen ücretsiz olan ve aşağıdaki özellikleri sağlayan dosya barındırma servislerini bir araya getirmek:
  • %100 ücretsiz kullanım
  • Spam veya gereksiz reklam içermemesi
  • Kayıt zorunluluğu olmaması (tercihen)
  • İndirme bekleme süresi bulunmaması
  • Premium hesap gerektirmemesi
Ayrıca bu konu sayesinde kullanıcıların deneyimlerini paylaşmalarını, yeni servisler önermelerini ve listeyi birlikte güncel tutmayı amaçlıyorum.

Mirrored.to İçin Önerdiğim Servisler​

Tarih: 26.07.2026

nUc6TPX.png

• Megaup.net - Doğrudan indirme
  • Upload.ee - Doğrudan indirme
  • BuzzHeavier - Doğrudan indirme
  • KrakenFiles - Doğrudan indirme
  • GoFile - Doğrudan indirme

⭐ Clonr.co Hakkında​

Site:

Clonr.co, herkese açık MEGA bağlantılarını kendi sunucularına aynalayarak (mirror) doğrudan indirmenizi sağlayan ücretsiz bir servistir.

Özellikleri:
  • Herkese açık MEGA dosya ve klasör bağlantılarını destekler.
  • MEGA indirme kotasına takılmadan doğrudan indirme sağlar.
  • MEGA hesabı gerektirmez.
  • Uygulama kurmadan tarayıcı üzerinden kullanılabilir.
  • Bant genişliği veya IP bazlı hız kısıtlaması uygulamaz.
EE4RBo.png

sen o siteye ben sana güzel kardesim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt