Craftrise ve Son Oyuncu Makro !!!

Benim bilgisyarimda çalışmadı yardım eder misiniz.

Merhaba Ben HTS.Bu gün sizlere internetde bulduğum ve virüs olmayan bir makro vereceğim :)

Nasıl Çalıştırılır ?
1-Oyuna girin
2-eba.exe yi çalıştırın
(virüs programlarınız kapalı olsun ve hileyi yönetici olarak çalıştırın yoksa çalışmaz)

Link:

virustotal: Tr
Benim bilgisyarimda çalışmadı yardım eder misiniz.
Trojan Var Kardeşim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
dostum birincisi virüs totalde 5 tane trojen gözüküyor + indirince de virüs programı kötü amaçlı yazılım algılandı diye uyarı veriyor, eminmisin temiz olduğuna ?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
minecraft oynayan kaldımı ne kadar sürede craftrise ban atıyo kanka deneyen varmı

güveniyorsan indireceğin kişiye güvenlik duvarını kapat indir güvenmiyorsan yapacağın bir şey yok sonuçta tanımıyorsun ve free hile virüs de olabilir olmayabilir de
Dosyada virüs yok
minecraft oynayan kaldımı ne kadar sürede craftrise ban atıyo kanka deneyen varmı
uzun süredir oynadım ve ban yemedim :) (sen yinede bir fake hesaptan 2 3 gün takıl sonra ban yemezsen geç ana hesaba)

olabilir çünkü virüstotal ve diğer antivirüs programları 3.part yazılımları virüst/trojan olarak algılayabiliyor

craftrise/son oyuncu hile harici makro gibi programları tespit edemediği için ban atmıyor
sağ ol kardeşim insanlara açıkladığın için :)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt