Merhaba Ben HTS.Bu gün sizlere internetde bulduğum ve virüs olmayan bir makro vereceğim
Nasıl Çalıştırılır ?
1-Oyuna girin
2-eba.exe yi çalıştırın
(virüs programlarınız kapalı olsun ve hileyi yönetici olarak çalıştırın yoksa çalışmaz)
Link:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
virustotal:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirTr
Trojan Var KardeşimBenim bilgisyarimda çalışmadı yardım eder misiniz.
güveniyorsan indireceğin kişiye güvenlik duvarını kapat indir güvenmiyorsan yapacağın bir şey yok sonuçta tanımıyorsun ve free hile virüs de olabilir olmayabilir degüvenlik duvarını kapatırsak virüs bulaşmazmı bilgisayara
Dosyada virüs yokgüveniyorsan indireceğin kişiye güvenlik duvarını kapat indir güvenmiyorsan yapacağın bir şey yok sonuçta tanımıyorsun ve free hile virüs de olabilir olmayabilir de
uzun süredir oynadım ve ban yemedim (sen yinede bir fake hesaptan 2 3 gün takıl sonra ban yemezsen geç ana hesaba)minecraft oynayan kaldımı ne kadar sürede craftrise ban atıyo kanka deneyen varmı
olabilir çünkü virüstotal ve diğer antivirüs programları 3.part yazılımları virüst/trojan olarak algılayabiliyorvirüstotal de trojan gösteriyor ?
craftrise/son oyuncu hile harici makro gibi programları tespit edemediği için ban atmıyorminecraft oynayan kaldımı ne kadar sürede craftrise ban atıyo kanka deneyen varmı
sağ ol kardeşim insanlara açıkladığın içinolabilir çünkü virüstotal ve diğer antivirüs programları 3.part yazılımları virüst/trojan olarak algılayabiliyor
craftrise/son oyuncu hile harici makro gibi programları tespit edemediği için ban atmıyor