Çalışıyor Craftrise Sonoyuncu Hi̇t İyi̇leşti̇ri̇ci̇ Bat

Sen Regeditten Değiştirdiğin bi kaç ayarla oyunda üstün olabileceğini düşünmeye devam et dostum başarılar diliyorum hepinize
Kısmen haklı batın amaci zaten interneti FPS değerlerini optimize etmektir satıcının diğer oyunculardan üstün olucaksin diye bir iddiası varsa bu yanlıştır

bi işe yaramadığını insallah anlarsın küçük kardeşim birazcık o küçük aklını çalıştır.
Ah lan neyse sen kas yorumunu ama kanka ben de titanyumun en iyi pvpcsinin batı da var en kötü de , içindeki kodların %50 si aynı reg.add komutları zaten asıl olayıdır batın he çok istenirse belki elUmudinin batını atarım ama ha kullandın bat ha kullanmadın free zaten bu neyi kastın ki bu kadar

Ah lan neyse sen kas yorumunu ama kanka ben de titanyumun en iyi pvpcsinin batı da var en kötü de , içindeki kodların %50 si aynı reg.add komutları zaten asıl olayıdır batın he çok istenirse belki elUmudinin batını atarım ama ha kullandın bat ha kullanmadın free zaten bu neyi kastın ki bu kadar
Dostum o adamların bat hakkında hiç bir fikri olmadığını biliyorsundur umarım bir bati acinca süper güç kazanmasın tabiki küçük farklar olur

"Öylesine Yazdığım Batlardan Biriydi Public Yapiyim Dedim Herkes Faydalansın"
YİNE BEN :crycat:

123goblkin.png

Oynanış Videosu ( Benim Mouse da sorun var bi de video açınca pc iyice gafayı yedi ama hitlerden anlaşılıyor )

İndir Kullan Afied Olsun
İyi Oyunlar.

link yenilermisin

Beyler linki kopyalayin rasgele bir discord dm ye yapistirin ordan indirebiliyorsunuz iyi günler.

"Öylesine Yazdığım Batlardan Biriydi Public Yapiyim Dedim Herkes Faydalansın"
YİNE BEN :crycat:

123goblkin.png

Oynanış Videosu ( Benim Mouse da sorun var bi de video açınca pc iyice gafayı yedi ama hitlerden anlaşılıyor )

İndir Kullan Afied Olsun
İyi Oyunlar.

lan türeme yektax senin cgde ne işin var :DD

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt