evet dostum iyileştiriyor ama killaura kadarda sanmateşekkürler peki gerçekten hitleri iyileştirdiği doğrumu kusura bakma biraz merak ediyorumda
evet dostum iyileştiriyor ama killaura kadarda sanmateşekkürler peki gerçekten hitleri iyileştirdiği doğrumu kusura bakma biraz merak ediyorumda
"Öylesine Yazdığım Batlardan Biriydi Public Yapiyim Dedim Herkes Faydalansın"
YİNE BEN
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Oynanış Videosu ( Benim Mouse da sorun var bi de video açınca pc iyice gafayı yedi ama hitlerden anlaşılıyor )
İndir Kullan Afied Olsun
İyi Oyunlar.
ikisi de değil hitlerinin rakibe göre işleme oranı yani hit önceliğiyle ilgili bi konu daha çokhit iyileştirici derken aimbot gibi mi yoksa aimassist gibi mi?
link bozuk bu aradaaikisi de değil hitlerinin rakibe göre işleme oranı yani hit önceliğiyle ilgili bi konu daha çok
kral sanki daha kötü vuruyorum gibiikisi de değil hitlerinin rakibe göre işleme oranı yani hit önceliğiyle ilgili bi konu daha çok
herhangi bir discord dm ine linki göndeirp indirebilrisiniz link geçersiz diyenler içinThis content is no longer available. diyor aşko
yekta niye ban yedi laherhangi bir discord dm ine linki göndeirp indirebilrisiniz link geçersiz diyenler için