selambenadak
Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
yokfud diye birşey yok sanırım
yokfud diye birşey yok sanırım
Merhaba Canlarr
Bugün sizlere craftrise sonoyuncuda SPEED Hack + Bypass göstercem
Bypass için yapılacak adımlar var açın ordaki txtyi anlattım orda baya uzun çünkü
Cheat Engineden çalıntı var biraz CheatEngine:HackTool diye virüs algılayabilir pek dikkate almayın
VirüsTotal :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İndir :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
virustotal inanmayanlar rarı indirip taratabilir
şifre : cheatglobalspeed
değil knk anlamıyonmu youtubeyede öyle yazmışınStealer istersen verebilirim
ne dion olm tanımıyom bile seni???AsyncRat dır ss ini bile attı açmayınız
AsyncRat kullanmış açmamanız önerilir64 bitlik versiyon bilmediğim bir site ile tcp bağlanıtısı kuruyor ama ondan sonra aniden çöküyor.
32 bitlik versiyon fazladan temp'e bıraktığı 1 adet exe ile beraber açılıyor fakat herhangi bir bağlantı kurmuyor gibi.
timetravel.exe ise safe gözüküyor ama bir site ile bağlantı kurdu, tabiki o siteye bağlanmayacağım.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İyi forumlar.
serialporttool timetraveli indirdiğin site XD inject hacki bilmiyom internetten buldum depohile diye biyerden64 bitlik versiyon bilmediğim bir site ile tcp bağlanıtısı kuruyor ama ondan sonra aniden çöküyor.
32 bitlik versiyon fazladan temp'e bıraktığı 1 adet exe ile beraber açılıyor fakat herhangi bir bağlantı kurmuyor gibi.
timetravel.exe ise safe gözüküyor ama bir site ile bağlantı kurdu, tabiki o siteye bağlanmayacağım.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İyi forumlar.
Bunda gülünecek ne var çok merak ettim. Ben onun şüpheli/zararlı bir site olduğunu söylemedim. Çünkü orda yazıyor "bağlanmayacağım" yani azcık kafayı çalıştırıp siteye girmediğimi/araştırmadığımı anlayabilirsin.serialporttool timetraveli indirdiğin site XD