Chimera Diamond Üye Katılım 29 Nis 2023 Mesajlar 758 Beğeniler 186 İletişim 8 Nis 2025 #1 craftrise oyun oturumunuz sonlandı hatas alıyorum nasıl çözebilirim hesaptan gir çık olmadı
L Lexium Banned Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1,041 Beğeniler 234 8 Nis 2025 #2 internetle alakalıydı o galiba Oyla 0 Downvote
wyxreez Banned Katılım 19 May 2024 Mesajlar 4,660 Beğeniler 1,692 İletişim 8 Nis 2025 #3 Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın. GotikOyunda' Alıntı: Biz craftrise yetkili servisi miyiz kardeşim Genişletmek için tıkla ... dostum senin akıl seviyen harbiden ne ya adam bilenler yardım etsin diye konu açmış burada yorum kasıyorsun bilmiyorsan yorum yapma Oyla 0 Downvote
GotikOyunda' Alıntı: Biz craftrise yetkili servisi miyiz kardeşim Genişletmek için tıkla ... dostum senin akıl seviyen harbiden ne ya adam bilenler yardım etsin diye konu açmış burada yorum kasıyorsun bilmiyorsan yorum yapma
roeak1337 Gold Üye Katılım 1 Şub 2025 Mesajlar 392 Beğeniler 90 8 Nis 2025 #4 wyxreez' Alıntı: dostum senin akıl seviyen harbiden ne ya adam bilenler yardım etsin diye konu açmış burada yorum kasıyorsun bilmiyorsan yorum yapma Genişletmek için tıkla ... uzman üye olmaya calişiyor boşver ban yer zaten Oyla 0 Downvote
wyxreez' Alıntı: dostum senin akıl seviyen harbiden ne ya adam bilenler yardım etsin diye konu açmış burada yorum kasıyorsun bilmiyorsan yorum yapma Genişletmek için tıkla ... uzman üye olmaya calişiyor boşver ban yer zaten